Πύραυλος τσέπης | Ένα Mini με 360 ίππους

0
47
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ένας 22χρονος στη Βρετανία, πήρε ένα κλασικό Mini και του έβαλε κινητήρα Honda 1,6 λίτρων και turbo, για να φτάσει τους 360 ίππους και να δώσει νέα έννοια στον όρο «πύραυλος τσέπης».

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Μας αρέσει όταν βλέπουμε μετατροπές παλιών αυτοκινήτων ειδικά όταν από πίσω τους «κρύβονται» νιάτα και ανήσυχα νεανικά πνεύματα. Μια τέτοια περίπτωση είναι και το Mini που έχουμε στο video που ακολουθεί, τη μετατροπή του οποίου έχει επιμεληθεί ένας 22χρονος. Χρησιμοποιώντας ένα μοτέρ Honda 1,6 λίτρων με turbo (σχεδόν τίποτα από τα δύο δεν χωράει κάτω από το καπό- γι’ αυτό και δεν υπάρχει καν καπό) έχει φτάσει την απόδοση στους 360 ίππους.

classic mini 360ps boi-530 © Παρέχεται από: PROTO THEMA S.A. classic mini 360ps boi-530

Προφανώς και δεν έχει μείνει εκεί η βελτίωση, μια και το μικρό Mini χρειάστηκε ιδιαίτερη φροντίδα στην ενίσχυση του πλαισίου για να ανταπεξέλθει στις δυνάμεις που ξεπερνούν κατά πολύ τις δυνατότερες εργοστασιακές εκδόσεις της εποχής του. Ο νεαρός ιδιοκτήτης που είναι παθιασμένος με το Mini, λέει πως δεν θα σταματήσει εδώ αλλά θα έχει και συνέχεια στις βελτιώσεις, προσπαθώντας να φτάσει τα 500 άλογα.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn