Ο Μπουντρούκας προσβάλει διαρκώς τους Κορίνθιους επιχειρηματίες!

0
19
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας αποφάσισε να την δεί…οραματιστής και καιρό τώρα προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στα υπόλοιπα επιμελητήρια αλλά και στην έκθεση που φέτος θα γίνει στην Κόρινθο.

Οι λόγοι είναι πολλοί και σύντομα θα αναλυθούν για την στάση του κ.Μπουντρούκα απέναντι στους επιχειρηματίες της Κορινθίας αλλά και των άλλων πέντε νομών της Πελοποννήσου.

Αποφάσισε λοιπόν να μην είναι συνδιοργανωτής για να συνεχίσει να βάζει εμπόδια στην διοίκηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας που διοργανώνει την έκθεση…

Η τακτική του αυτή είναι καιρό τώρα.

Βέβαια κανείς απο τα υπόλοιπα επιμελητήρια δεν παίρνει στα σοβαρά την διασπαστική συμπεριφορά του κ.Μουντρούκα και η έκθεση προχωρά με εξαιρετικούς ρυθμούς.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Πελοποννησιακής οικονομίας αλλά και των εκθέσεων στον Φλοίσβο θα πάρουν μέρους με περίπτερα Ελληνικές εταιρείες Κολοσσοί, που δραστηριοποιούνται στην Πελοπόννησο, με ειδικό βάρος στην Εθνική οικονομία.

Ηδη όμως έχουν δηλώσει συμμετοχή σοβαρές Αρκαδικές επιχειρήσεις, που δεν έχουν σχέση με τα μικροπολιτικά παιχνίδια του προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του το Επιμελητήριο Αρκαδίας:

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 27ης Αυγούστου 2018, συζήτησε το θέμα της διοργάνωσης της Εκθεσιακής Δραστηριότητας «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018», που πραγματοποιείται στο λιμάνι της Κορίνθου από 3 έως 7 Οκτωβρίου 2018, και προέβη στις ακόλουθες διαπιστώσεις και ομόφωνη απόφαση:

Η Εκθεσιακή Δραστηριότητα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018» δεν αποτελεί συνέχεια της Έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», η οποία συνδιοργανώθηκε από τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου το 2016 στην Τρίπολη και το 2017 στο Άργος.

Για την διοργάνωση της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» σε όποια πόλη της Πελοποννήσου αποφασιζόταν, είχαν τεθεί από τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου κάποιες συγκεκριμένες ελάχιστες προδιαγραφές, οι οποίες προβλέπονται και τυπικά για να επιτρέπεται η χρήση των όρων «Έκθεση» και «EXPO».

Η Εκθεσιακή Δραστηριότητα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018» δεν πληροί αυτές τις ελάχιστες προϋποθέσεις που από κοινού είχαν συμφωνήσει και τα 7 Επιμελητήρια της Πελοποννήσου.

Για το λόγο αυτό το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αρκαδίας αποφάσισε ομόφωνα ότι δεν θα είναι συνδιοργανωτής της Εκθεσιακής Δραστηριότητας «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018».

Υποστηρίζει όμως θερμά αυτήν την εκθεσιακή προσπάθεια του Επιμελητηρίου Κορινθίας, θα προβάλλει και θα προωθήσει την εκθεσιακή αυτή δραστηριότητα στα μέλη του με όλα τα μέσα που διαθέτει.

Παράλληλα, εξακολουθεί να προωθεί και να επιδιώκει το όραμα μιας μεγάλης εξωστρεφούς έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» για όλη την Πελοπόννησο που κάθε χρόνο θα γίνεται μεγαλύτερη και ποιοτικότερη προς συμφέρον όλων των πελοποννησιακών επιχειρήσεων.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn