Τον σάπιζε στο ξύλο η πρώην γυναίκα του!

0
80
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

❱❱ Μια υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας πέρα από τα συνηθισμένα καλούνται να διερευνήσουν οι διωκτικές Αρχές του Ηρακλείου…

…καθώς την προηγούμενη Τετάρτη πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού μεγάρου ένας 36χρονος Ρουμάνος και κατέθεσε μήνυση σε βάρος της πρώην συζύγου του, επειδή -όπως κατήγγειλε- δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί και τον… ξυλοφορτώνει με κάθε ευκαιρία!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι των Ρουμάνων είναι χωρισμένο και έχει ένα παιδί. Οπως κατήγγειλε ο 36χρονος, μετά το διαζύγιο η πρώην σύζυγός του τον γρονθοκοπούσε όπου τον έβλεπε, τόσο σε κλειστούς χώρους όσο και δημόσια, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που συμμετείχε και ο κουνιάδος του!
Οπως είπε ακόμη, δεν ήθελε να προχωρήσει σε μήνυση εναντίον της μητέρας του παιδιού του.

Ωστόσο, την περασμένη Τετάρτη… ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Τότε, η πρώην σύζυγός του, βλέποντάς τον, του όρμησε και τον γρονθοκόπησε στο κεφάλι.

Αίτηση διαζυγίου

Αφορμή για τα ξεσπάσματα βίας, σύμφωνα με τον 36χρονο, ήταν ότι μετά την αίτηση διαζυγίου εκείνος είχε ξαναφτιάξει τη ζωή του.
Ομως, η πρώην σύζυγος, η οποία υποστηρίζει ότι ο 36χρονος τη χτυπούσε, του καταλογίζει ότι δεν ήταν τυπικός στην καταβολή της διατροφής. Κατόπιν όλων αυτών συνελήφθησαν τα δύο αδέλφια καθώς και ο 36χρονος, αφού η πρώην σύζυγος κατέθεσε με τη σειρά της μήνυση εναντίον του.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn