Το πιο σημαντικό μήνυμα στο Κορινθιακό ίντερνετ σήμερα…

0
1

Οπως κάθε χρόνο και σήμερα έχει γεμίσει το ίντερνετ απο περήφανους γονείς που θέλουν να μοιραστούν την επιτυχία των παιδιών τους στις πανελλήνιες.
Η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών, στήριξε την επιτυχία της σε καλά σχολεία, καλά φροντιστήρια και άνετες συνθήκες μαζί με το διάβασμα τους βεβαίως.
Υπάρχουν όμως και κάποια παιδιά, που δεν είχαν καλές συνθήκες και δεν είχαν την δυνατότητα να έχουν “καλά” φροντιστήρια ή σχολεία και μοναδική τους ελπίδα για επιτυχία κόντρα ήταν τα κοινωνικά φροντιστήρια.
Χωρίς να θέλουμε να αδικήσουμε την προσπάθεια κανενός παιδιού, θεωρούμε ότι το πιο σημαντικό μήνυμα σήμερα στο Κορινθιακό ίντερνετ είναι το παρακάτω:
“Βλάσης Ανδρικόπουλος
Συγχαρητήρια : α) Στους μαθητές των Κοινωνικών Φροντιστηρίων Δήμου Κορινθίων που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις 2018 . β) Στους αφανείς ήρωες που δεν είναι άλλοι από τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ καθηγητές των Κοινωνικών Φροντιστηρίων , και σχολείων που με την αγάπη , τη γνώση και την υποστήριξη , τους πρόσφεραν τα απαιτούμενα εφόδια για να πετύχουν . Για τους μαθητές που δε πέτυχαν το στόχο τους, ας μην απογοητευθούν αλλά να συνεχίσουν τη προσπάθειά τους , ίσως κέρδισαν τη σχολή της Ζωής, γιατί η Ζωή δίνει πάντα πολλές ευκαιρίες…”
Για τα παιδιά αυτά που έκαναν το παραπάνω αλλά και για τους εθελοντές που δείχνουν κάθε χρόνο την σημασία του δασκάλου εθελοντή στην υπηρεσία των παιδιών.
Συμφωνείτε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here