Θα πάει η αγκωνιά σύννεφο…την Παρασκευή στον Κυριάκο…

0
46
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Tην Παρασκευή το απόγευμα θα έρθει στην Κόρινθο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης για να κάνει τα άτυπα εγκαίνια στα ανακαινισμένα γραφεία της ΝΟΔΕ και αμέσως μετά να μιλήσει στο δημοτικό θέατρο Κορίνθου.
Επί της επίσκεψης του προέδρου της ΝΔ έχει προηγηθεί πολύ παρασκήνιο αλλά και έχουν δημιουργηθεί μεγάλες προσμονές,απο πολλούς..
Η Νομαρχιακή φοβήθηκε το μεγάλο “Αλεξάνδρειο” στο Λουτράκι και προτίμησε το μικρότερο δημοτικό θέατρο της Κορίνθου με την ΟΝΝΕΔ μάλιστα διοργανώτρια της εκδήλωσης για την αποφυγή κάθε τυχόν…αποτυχίας.
Όλοι όμως περιμένουν μία λέξη απο τον πρόεδρο της ΝΔ για να την κάνουν σημαία και να προχωρήσουν στα σχέδια τους.
Ας πούμε ένα παράδειγμα.
Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον δήμο Κορινθίων κ.Βασίλης Νανόπουλος που επίσημα έχει δηλώσει ότι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ της ΝΔ, θα είναι εκεί για να δείξει οτι τους δεξιούς τους θέλει και αν μάλιστα ο πρόεδρος στην τυπική χειραψία του χαμογελάσει ζεστά, θα την κάνει προεκλογική σημαία…
Ο δήμαρχος του Βέλου κ.Αννίβας Παπακυριάκος,που γλυκοκοιτάζει τον Δέδε και τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Πασόκους, δεν πήγε να ψηφίσει στις εσωκομματικές της ΝΔ για να μην χαρακτηριστεί αλλά θέλει και τους δεξιούς και την στήριξη της ΝΔ, οπότε λογικά θα είναι εκεί για την φωτογραφία που θα την ποστάρει απέναντι στον Μανάβη για να κρατήσει κοντά του το δεξιό ακροατήριο που δεν ξέρει και πολλά πράγματα.
Ο γραμματέας της ΝΟΔΕ κ.Χρήστος Κορδώσης, θα πάρει μία πρώτη εκδίκηση απο τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, που δεν τον αναγνωρίζει ως επικεφαλής της κομματικής οργάνωσης, αν δεν έρθει ο γραμματέας του κόμματος Αυγενάκης, γιατί αν έλθει τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.
Φήμες λένε ότι στο δημοτικό θέατρο θα είναι στην πρώτη σειρά και ο δήμαρχος Κορινθίων, όχι μόνο ως οικοδεσπότης αλλά και ως μνηστήρας των δεξιών ψηφοφόρων…
Ο Κώστας Κόλλιας με αγωνία περιμένει ένα νεύμα του Μητσοτάκη για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο, όπως και οι κυρίες Σούκουλη, Αναγνωσταρά, Παπακωνσταντίνου και άλλες…!
Εχει να πέσει πολύ αγκωνιά και σπρωξίδι για μία “ζεστή” φωτογραφία των φερόμενων ώς υποψηφίων με τον πρόεδρο του κόμματος και την άλλη μέρα με τρόπο πονηρό…οι υποψήφιοι για υποψήφιοι θα γεμίσουν το Κορινθιακό ίντερνετ με τις τάχα ελπιδοφόρες φωτογραφίες.
Ολοι κάτι περιμένουν απο τον πρόεδρο.
Εκεί θα υπάρχει και ο απλός κόσμος που δεν έχει παραγοντικές βλέψεις αλλά περιμένει την αλλαγή στο πολιτικό σύστημα για να αναπνεύσει οικονομικά και κοινωνικά…
Το ρεπορτάζ θα έχει πολύ-πολύ ενδιαφέρον…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn