Παραιτήθηκε ο μηχανικός που έκανε την μελέτη για τα σκουπίδια;;;;

0
222
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε το πρωί στην αγορά η είδηση της παραίτησης δύο σημαντικών επιστημόνων του δήμου Κορινθίων απο θέσεις ευθύνης που κατείχαν στην δημοτική διοίκηση…!
Παραιτήθηκε ο γεωπόνος κ.Γιάννης Παντελέων απο υπεύθυνος πρασίνου, λίγο πριν πέσει το δένδρο στην οδό Παπανδρέου, που από τύχη δεν δημιούργησε σοβαρά προβλήματα. Και αν η παραίτηση του κ.Παντελέων έχει σοβαρά διοικητικά θέματα μία άλλη παραίτηση έχει ακόμα περισσότερα και σοβαρότερα.
Εγινε γνωστό απο το πρωί ότι παραιτήθηκε απο υπεύθυνος καθαριότητας του δήμου ο μηχανολόγος-μηχανικός κ.Γιάννης Τσολάκης, λίγες ώρες πριν ο δήμαρχος τον ευχαριστήσει για την δημοπράτηση του εργοστασίου σκουπιδιών και την σύμβαση με τον κ.Λεωνίδα Μπόμπολα…!
Το πιθανότερο είναι η παραίτηση του κατά γενική ομολογία έντιμου υπαλλήλου της τεχνικής υπηρεσίας, να είναι τυχαία και να έχει άλλες αιτίες αλλά ο χρόνος στον οποίο γίνεται εκ των πραγμάτων σκάει σαν βόμβα…!!!
Είναι αλήθεια ότι η συνύπαρξη με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Μελέτη είναι δύσκολη για κάθε επιστήμονα αφού ο αντιδήμαρχος έχει δικούς του κανόνες και τακτικές, που κανείς υπάλληλος δεν μπορεί να δεχθεί αλλά στην προκειμένη περίπτωση και μόνο ως είδηση ότι παραιτήθηκε ο μηχανικός που έκανε την μελέτη και την δημοπράτηση του εργοστασίου σκουπιδιών, εγείρει άπειρες σκέψεις…!
Λίγες ώρες πριν ή μετά την διθυραμβική παρουσίαση Μπόμπολα η παραίτηση του υπεύθυνου μηχανικού έχει από το πρωί δημιουργήσει έντονη φημολογία, που οφείλει ο δήμος να ξεκαθαρίσει δίνοντας στην δημοσιότητα τα κείμενα των επίσημων παραιτήσεων…!
Ετσι θα λυθεί κάθε παρεξήγηση…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn