Νέα τάση | Super βουτιές με μπικινοπετσέτα

0
21
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

❱❱ Η νέα «προχωρημένη» ενδυματολογική πρόταση για την παραλία

Σε μια εποχή που το «πάμε παραλία!» ισοδυναμεί με μετακόμιση, καθώς η μέση γυναικεία τσάντα παραλίας περιέχει τρεις αλλαξιές μαγιό (μίνιμουμ), ένα παρεό, ένα φόρεμα παραλίας, δύο πετσέτες κ.λπ., υπάρχουν και κάποιοι που σκέφτονται πιο αφαιρετικά. Το κοντινό ξαδερφάκι της μπουρνουζοπετσέτας λέγεται towelkini (μπικινοπετσέτα, θα τολμούσαμε να μεταφράσουμε) και είναι δημιουργία της Aria McManus, η οποία προφανώς είναι λάτρης τόσο του πετσετέ όσο και της πρακτικότητας.

«Συγχωνεύοντας δύο βασικά κομμάτια στην παραλία, δεν υπάρχει πια η ανάγκη να κουβαλήσει κανείς μια ογκώδη πετσέτα ή ένα μαγιό που είναι εύκολο να χαθεί. Σάς τα παρουσιάζουμε στη συσκευασία του ενός, το οποίο έχει υλοποιηθεί ιδανικά» αναφέρει στο σάιτ της η σχεδιάστρια που υπογράφει το towelkini σε συνεργασία με την γκαλερί της Νέα Υόρκης Special Special. To προμόσιον της πετσετέ δημιουργίας αποδεικνύεται εξίσου δημιουργικό, αφού παροτρύνει τις αγοράστριες να βάλουν όλους τους εχθρούς τους στη διαδικασία να «ρίξουν λευκή πετσέτα» όταν τις δουν ντυμένες με αυτό.

Μείνουν δεν μείνουν ξεροί οι… οχτροί, σίγουρα μια τέτοια εμφάνιση στην παραλία θα συζητηθεί, θα βολέψει ακόμα και τις μέρες με αέρα να μη φεύγει η πετσέτα από την ξαπλώστρα, αλλά στο μαύρισμα, δεν θα λέγαμε ότι θα κάνει δουλίτσα. Τέλος, να μην ξεχάσουμε να σας ενημερώσουμε ότι κοστίζει 199 δολάρια, τιμή που δεν τη θέλει… ούτε εχθρός αλλά ούτε και φίλος!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn