Επτά βραβεία πήρε στο Δίστομο το θέατρο Περιγιαλίου

0
117
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Επτά βραβεία απέσπασε η Κεντρική σκηνή του θεάτρου Περιγιαλίου στο 8ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Διστόμου, με το έργο ” ΜΑΝΑ, ΜΗΤΕΡΑ, ΜΑΜΑ “του Γιώργου Διαλεγμένου. Αναδείχθηκε ως η καλύτερη παράσταση από την κριτική Επιτροπή και το κοινό, λαμβάνοντας το Βραβείο καλύτερης παράστασης καθώς και το βραβείο κοινού ενηλίκων. Βραβείο σκηνοθεσίας δόθηκε στην Πολυξένη Ορκοπούλου-Ξανθάκη και Αλέκο Ξανθάκη, βραβείο α’ ανδρικού στον Ηλία Λέκκα, α’ γυναικείου ρόλου στην Πολυξένη Ορκοπούλου – Ξανθάκη, β’ ανδρικού ρόλου στον Αλέκο Ξανθάκη, και β’ γυναικείου ρόλου στην Βασιλική Μπερτσιά.

“Ποτέ δεν ήταν το πρόσωπο…
Ήταν μια έννοια…πάντα…
Ένα καταφύγιο…
Η τελευταία και η πρώτη λέξη,η λύση…
Μάνα…μητέρα…μαμά…
Όπως και να το αποκαλέσεις όλο αυτό…
Όλα γύρω από αυτό…
Θέλεις να απεμπλακείς…να πορευτείς…
Αλλά δεν θέλεις…
Δεν μπορείς…
Τα παιδιά της Θεατρικής Ομάδας Περιγιαλίου Κορινθίας έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο το διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ μας δίνοντας την ψυχή τους σε μια παράσταση γεμάτη χιούμορ,συγκίνηση και υπέροχες ερμηνείες στο έργο του Γιώργου Διαλεγμένου «Μάνα Μητέρα Μαμα»..”

Με τα λόγια της ανάρτησης του φίλου μας Νίκου Σταθά της οργανώτριας ομάδας του 8ου πανελληνίου ερασιτεχνικού θεάτρου Διστόμου, “Θεατροφρένεια” αποχαιρετήσαμε τα ιερά χώματα του μαρτυρικού Διστόμου έχοντας στις αποσκευές μας, όχι μόνο τα επτά βραβεία, αλλά τα πιο σημαντικά για εμάς… Μια ακόμη εμπειρία, αμέτρητη αγάπη, την αποδοχή του κοινού και την δύναμη να συνεχίζουμε να βάζουμε ένα ακόμα μικρό λιθαράκι στον πολιτισμό.

Θέλουμε να ευχαριστούμε θερμά για την άψογη φιλοξενία όλα τα μέλη – φίλους μας της οργανώτριας ομάδας ” Θεατροφρένεια ” και τον σκηνοθέτη τους Τάσο Σταθά, τα μέλη της κριτικής Επιτροπής κ.κ. Ανδρέα Θωμόπουλο, Βαλέρια Κουρούπη, Πόπη Νικήτα, Πάνο Πενταρίτσα, Λένα Σύρου και Έφη Μεράβογλου, το καταπληκτικό κοινό του Διστόμου καθώς και τα μέλη της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς Αγάθη Καλομοίρη και Anagnos Stathis για τις εξαιρετικές φωτογραφίες.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn