20.3 C
Corinth
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχική Κορινθια Alert | Στη Κύπρο θα πάνε φυλακή δήμαρχοι κ.Πνευματικέ…!

Alert | Στη Κύπρο θα πάνε φυλακή δήμαρχοι κ.Πνευματικέ…!

0
64
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Εκατομμύρια ευρώ θα στοιχίσει απο λεφτά των Κορινθίων το εργοστάσιο προσωρινής διαχείρισης απορριμάτων που ετοιμάζει ο δήμος Κορινθίων με την εταιρεία “Ηλέκτωρ” του κ.Μπόμπολα.

Είναι σίγουρο ότι το χαμόγελο του κ.Νίκου δεν θα ήταν τόσο πλατύ αν ήξερε ότι η εταιρεία “Ηλέκτωρ” και ο επιχειρηματίας έχουν κακουργηματική δίωξη στην Κύπρο για τον διαγωνισμό του ΧΥΤΑ Πάφου…!!!!!

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί να ζήσουμε παρόμοιες στιγμές στην Κόρινθο, όμως για την ιστορία και μόνο δείτε και μόνοι σας τα γεγονότα:

Σύμφωνα με το “ΘΕΜΑ” στις 3 Νοεμβρίου 2017:

Στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης σε βάρος του επιχειρηματία Λεωνίδα Μπόμπολα για το αδίκημα της δωροδοκίας υπαλλήλων κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Η δίωξη εκτός από τον Λ. Μπόμπολα στρέφεται και σε βάρος δυο ακόμα προσώπων που συνδέονται με την εταιρία ΗΛΕΚΤΩΡ (ανήκει στον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ κατά 90%).

Η συγκεκριμένη υπόθεση μπήκε στο «μικροσκόπιο» των εισαγγελικών αρχών μετά την απόρριψη αιτήματος έκδοσης του Λεωνίδα Μπόμπολα στην Κύπρο για κατηγορίες σχετικές με δωροδοκίες και χρηματισμό με απώτερο σκοπό η εταιρία συμφερόντων του να κερδίσει το διαγωνισμό για την κατασκευή ΧΥΤΑ στην Πάφο.Μάιστα, οι αρχές είχαν προχωρήσει στη σύλληψη του Λεωνίδα Μπόμπολα με βάσει το ένταλμα που είχαν εκδώσει σε βάρος του κυπριακές αρχές. Σύμφωνα με αυτό ο επιχειρηματίας αντιμετωπίζει κατηγορίες για απάτη, κλοπή από δημόσιους λειτουργούς, παράβαση του νόμου περί εσόδων, εξασφάλιση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, συνωμοσία για καταδολίευση.

Ωστόσο, το ένταλμα των κυπριακών αρχών για έκδοση του επιχειρηματία στη Μεγαλόνησο είχε απορριφθεί από το συμβούλιο Εφετών της Αθήνας με το σκεπτικό πως αν πράγματι είχε διαπραχθεί το αδίκημα της δωροδοκίας, η χώρα τέλεσης του συγκεκριμένου αδικήματος είναι η Ελλάδα και ως εκ τούτου ο κατηγορούμενος πρέπει να δικαστεί εδώ.

Λεωνίδας Μπόμπολας για τη δίωξη: Είναι αυτονόητο ότι είμαι στην διάθεση των αρχών

Αναφορικά με τη δίωξη που άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του κ. Λεωνίδα Μπόμπολα και σε βάρος ακόμα δύο προσώπων που συνδέονται με την εταιρία ΗΛΕΚΤΩΡ (ανήκει στον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ κατά 90%) ο κ. Λ. Μπόμπολας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πληροφορήθηκα δια του Τύπου, την άσκηση ποινικής δίωξης η οποία αποτελεί μια αναμενόμενη εξέλιξη σύμφωνα με την ποινική δικονομία, για  υπόθεση που σχετίζεται με παλαιότερο αίτημα των Κυπριακών Αρχών προς την Ελλάδα για την παράδοσή μου στο πλαίσιο της διενεργούμενης τότε ανακρίσεως στην Κύπρο. Το αίτημα, ως γνωστόν, απορρίφθηκε με απόφαση του Εφετείου Αθηνών.

Έχω εκθέσει τις απόψεις μου για την υπόθεση αυτή στις αρμόδιες Ελληνικές Δικαστικές Αρχές και εναντίον μου μέχρι σήμερα δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για οποιοδήποτε αδίκημα.
Είναι αυτονόητο ότι είμαι στην διάθεση των Ελληνικών Αρχών στο έργο των οποίων ευχαρίστως θα συμβάλω.

Με την παρούσα, δηλώνω απερίφραστα ότι δεν έχω διαπράξει οιαδήποτε αξιόποινη πράξη και πασίδηλα εκφράζω την ισχυρή πεποίθησή μου, ότι τούτο θα αποδειχθεί και από τη σχετική ακροαματική διαδικασία, έχοντας απεριόριστη εμπιστοσύνη και σεβασμό στο Κράτος Δικαίου και στην ανεξάρτητη και αμερόληπτη Ελληνική Δικαιοσύνη.

Τέλος επισημαίνω πως η εταιρεία έχει ενισχύσει τα μέτρα πρόληψης και συμμόρφωσης, ώστε να εξασφαλίσει την πλήρη και καθολική συμμόρφωση με τις εταιρικές αρχές όλων, από τα ανώτατα στελέχη της διοίκησης μέχρι τον τελευταίο συνεργάτη.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ»

Δείτε μερικά πρωτοσέλιδα:

Ποινική δίωξη για δωροδοκία υπαλλήλων σε βαθμό κακουργήματος κατά συναυτουργία και κατ εξακολούθηση ασκήθηκε από την εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του επιχειρηματία Λεωνίδα Μπόμπολα και δυο ακόμα προσώπων που συνδέονται με την εταιρία ΗΛΕΚΤΩΡ (ανήκει στον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ κατά 90%).Η έρευνα από τος ελληνικές δικαστικές αρχές ξεκίνησε αμέσως μετά την απόρριψη αιτήματος έκδοσης του Λεωνίδα Μπόμπολα στην Κύπρο με κατηγορίες για μίζες προκειμένου η εταιρία συμφερόντων του να κερδίσει το διαγωνισμό για την κατασκευή ΧΥΤΑ στην Πάφο.Ο επιχειρηματίας είχε συλληφθεί με βάσει το ένταλμα των Κυπριακών αρχών οι οποίες του καταλόγιζαν κατηγορίες για απάτη, κλοπή από δημόσιους λειτουργούς, παράβαση του νόμου περί εσόδων, εξασφάλιση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, συνωμοσία για καταδολίευση.Το συμβούλιο εφετών ωστόσο είχε απορρίψει το αίτημα έκδοσης της Κύπρου θεωρώντας ότι αν τελέστηκε το αδίκημα της δωροδοκίας, η χώρα τέλεσης του είναι η Ελλάδα και ο κατηγορούμενος πρέπει να δικαστεί εδώ.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn