Tο κάστρο του Αγιονορίου επέστρεψε στο Βυζάντιο

0
56
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο αρχαιολογικός χώρος του κάστρου Αγιονορίου Κορινθίας -με αφορμή την πανσέληνο του Αυγούστου- φιλοξένησε χθες βράδυ  μια εκδήλωση με περιήγηση και συναυλία Βυζαντινών ήχων στο πλαίσιο του προγράμματος «Γέφυρες – Ιχνηλατώντας πολιτιστικά αποτυπώματα στην Κορινθία»

Το κάστρο Αγιονορίου βρίσκεται στην περιοχή της ανατολικής Κορινθίας και χρονολογείται τον 14ο μ.Χ. αιώνα -μεταξύ 1377 και 1450.

Ο αρχαιολογικός χώρος του κάστρου -στο πλαίσιο του προγράμματος «Γέφυρες – Ιχνηλατώντας πολιτιστικά αποτυπώματα στην Κορινθία», φιλοξενεί μια εκδήλωση με περιήγηση και συναυλία Βυζαντινών ήχων με τίτλο «Ήχοι Βυζαντίου» -με αφορμή την πανσέληνο του Αυγούστου.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορίνθου (ΕΦΑΚΟΡ), το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου (ΙΛΜΚ) και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), συμπράττουν της εκδήλωσης και προσκαλούν την βραδιά της 25ης Αυγούστου, κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

Όπως διαβάζουμε σχετικά σε ένα ενημερωτικό σημείωμα των διοργανωτών:

«Στην εκδήλωση, προλόγισε  η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κορινθίας, κυρία Παναγιώτα Κασίμη, κάνοντας αναφορά στην ιστορία του χώρου, συμμετέχει η σαρανταμελής χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών Κορινθίας.

Σχετικά με τον ιστορικό χώρο του κάστρου, διαβάζουμε στην ιστοσελίδα visitkorinthia.gr του Επιμελητηρίου Κορινθίας: «Το φρούριο του Αγιονορίου χρονολογείται ότι χτίστηκε τον 14ο μ.Χ. αιώνα (μεταξύ 1377 και 1450) από τους Φράγκους, πάνω στα ερείπια ακρόπολης παλαιότερου Βυζαντινού κάστρου. Ωστόσο, ως τον ερχομό και την εγκατάσταση των Φράγκων στην περιοχή, είχε δημιουργηθεί σπουδαίος οικισμός που είχε εξελιχθεί σε ισχυρό θρησκευτικό κέντρο. Άλλωστε, επικρατεί η άποψη ότι η ονομασία του ως «Κάστρο του Αγιονορίου» απορρέει από την εγκατάσταση μοναχών από το Άγιο Όρος εκεί, στη διάρκεια του 11ου αιώνα, γεγονός που συνάδει και με την ύπαρξη μεγάλου αριθμού εκκλησιών γύρω από το κάστρο, στις οποίες συγκαταλέγονται ο Άγιος Γεώργιος, ο Άγιος Στέφανος, ο Άγιος Μάρκος, ο Άγιος Ιωάννης Πρόδρομος, ο Άγιος Ιωάννης Θεολόγος και η Παναγιά».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn