“Πώς να καταφέρουμε κάτι με το πέναλτι που δόθηκε”

0
46
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Αστέρας παρουσίασε αρκετά καλό πρόσωπο ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση και ηττήθηκε με το πέναλτι που κέρδισε ο Πρίγιοβιτς και εκτέλεσε ο Σέρβος φορ.

Ένα πέναλτι το οποίο δεν ήταν όπως τόνισε ο Σάββας Παντελίδης που στο πρώτο του σχόλιο αμέσως μετά το ματς ρωτήθηκε γιατί ο Αστέρας δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς και απάντησε:

“Πως να τα καταφέρουμε με το πέναλτι που δόθηκε. Δεν τα καταφέραμε με το πέναλτι που δόθηκε”.

Τα χρειάστηκε ο ΠΑΟΚ, αλλά πήρε αυτό που ήθελε στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος απέναντι σε μια από τις πιο σκληροτράχηλες ομάδες της Super League, τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που κουβαλάει το -2 από πέρυσι, επικράτησε 1-0 των Αρκάδων στο γήπεδο της Τούμπαε και μπήκε με το… δεξί στον φετινό μαραθώνιο.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” έφτασε στους τρεις βαθμούς με πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Κουτσιαύτης, το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι. Ο Πρίγιοβιτς το κέρδισε από τον Παπαδόπουλο (υπήρχε επαφή, αφού άρχισε να πέφτει ο Σέρβος φορ) και ο ίδιος από την άσπρη βούλα (58′) έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και όρισε τη μοίρα του αγώνα υπέρ του ΠΑΟΚ.

Οι Αρκάδες πάλεψαν στα ίσια, είχαν φάσεις μετά το τέρμα που δέχτηκαν, αλλά είτε ο Πασχαλάκης είτε η αστοχία τους, δεν τους επέτρεψε να φτάσουν στο γκολ. Όσο για τους εμφανώς αγχωμένους “ασπρόμαυρους” είχαν ορισμένες πολύ καλές στιγμές κυρίως στο πρώτο μέρος, αλλά ο Παπαδόπουλος έδωσε ρεσιτάλ επεμβάσεων, κρατώντας το μηδέν, μέχρι να νικηθεί από τα 11 βήματα.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ

Μετά το 1-0, ο Αστέρας βγήκε μπροστά και κυνήγησε την ισοφάριση. Είχε τρεις καλές στιγμές για να μπορέσει να βρει δίχτυα, τις δυο μάλιστα με τον ίδιο παίκτη, τον Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος από ισάριθμες εκτελέσεις κόρνερ από τα δεξιά στο 70′ και στο 79′, σηκώθηκε ψηλότερα απ’ όλους και έπιασε κεφαλιά, με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 85ο λεπτό, ο Μανιάς από τα αριστερά έκανε το σουτ και ο πολύ καλός Πασχαλάκης με όμορφη επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

Οι Αρκάδες δεν απογοητεύτηκαν μετά το τέρμα που δέχτηκαν και πάλεψαν για τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά έμειναν με την προσπάθεια. Ο Αστέρας ήταν πολύ καλά στημένος στο ματς και ο Σάββας Παντελίδης δεν μπορεί να έχει παράπονο από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του σε μια έδρα που ο ΠΑΟΚ ξέρει να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει.

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn