Αυτή είναι η δίαιτα που σε κάνει ακαταμάχητο

0
18
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μπορεί να νομίζεις ότι ένα six pack, οι γυμνασμένοι τρικέφαλοι και ένα ακριβό άρωμα θα γεμίσουν την ατζέντα σου με γυναικεία ονόματα και τηλέφωνα, αλλά η αλήθεια είναι ότι σύμφωνα με την επιστήμη το μυστικό βρίσκεται στη διατροφή σου.

zeugari

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Μακουάρι στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, αφού έλεγξαν τη διατροφή 43 ανδρών με ένα ειδικό μηχάνημα, τους ζήτησαν να γυμναστούν φορώντας ένα καθαρό, βαμβακερό μπλουζάκι. Στη συνέχεια έδωσαν τα ιδρωμένα τους ρούχα σε γυναίκες, οι οποίες κλήθηκαν να τα βαθμολογήσουν με βάση τη μυρωδιά τους. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι γυναίκες προτιμούσαν τη μυρωδιά των ανδρών που ακολουθούσαν μια χορτοφαγική διατροφή ή που τουλάχιστον κατανάλωναν πολλά φρούτα και λαχανικά. “Το ξέραμε ότι η σωματική μυρωδιά σχετίζεται με την ελκυστικότητα, ειδικά για τις γυναίκες”, δήλωσε ο Ian Stephen, καθηγητής ψυχολογίας στο εν λόγω πανεπιστήμιο. “Οι γυναίκες βασικά θεώρησαν ότι οι άντρες που έτρωγαν περισσότερα λαχανικά μύριζαν καλύτερα”, συνέχισε. Απ’ ό,τι φαίνεται ο έρωτας τελικά περνάει από τη…μύτη!

zeugari2

Δηλαδή πέρα από το ότι η χορτοφαγική διατροφή έχει θετικά αποτελέσματα για την υγεία, χαρίζει λαμπερή επιδερμίδα, μακριές βλεφαρίδες και μαλλιά και πιο “πικάντικη” σεξουαλική ζωή, τώρα μαθαίνουμε ότι μάς κάνει και πιο ελκυστικούς. Θέλεις και άλλους λόγους για να τη δοκιμάσεις;

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn