Τα εγκεφαλικά έχουν εξελιχθεί σε μάστιγα για την Ελλάδα

0
9
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Πρόσφατη έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο European Heart Journal, ανέλυσε δεδομένα από τον WHO, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τα οποία αφορούν στα περιστατικά εγκεφαλικών κατά την περίοδο 1980 – 2016 στην Ευρώπη και τα ευρήματα δεν είναι πολύ ελπιδοφόρα για εμάς. Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Μπαθ στο Ηνωμένο Βασίλειο συμπέραναν ότι τα εγκεφαλικά αποτελούν τη δεύτερη αιτία θανάτου στην Ευρώπη μετά την καρδιοπάθεια. Τα εγκεφαλικά επεισόδια ευθύνονται για το 9% περίπου των θανάτων ανδρών και το 12% των γυναικών ετησίως.

Στην ίδια έρευνα φαίνεται ότι τα ποσοστά θανάτων από εγκεφαλικό επεισόδιο εμφανίζεται μεγαλύτερα στις γυναίκες. Ωστόσο, αν υπολογιστούν οι διαφορές του ποσοστού των δύο φύλων στον πληθυσμό, θα φανεί ότι μάλλον οι άνδρες αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο πρόβλημα. Στα ίδια αποτελέσματα διαφαίνεται ότι η χώρα μας βρίσκεται ανάμεσα στις επτά ευρωπαϊκές χώρες, όπου η μείωση της θνησιμότητας από εγκεφαλικά στους άνδρες είναι μικρότερη σε σχέση με το παρελθόν. Σε πολλές άλλες χώρες, οι θάνατοι από εγκεφαλικά έχουν μειωθεί αρκετά, όπως στη Γαλλία (49 ανά 100.000 κατοίκους), ενώ η Ελλάδα έχει τα περισσότερα στη Δυτική Ευρώπη (112 ανά 100.000 κατοίκους).

Τα τελευταία λοιπόν χρόνια η χώρα μας παρουσιάζει μεγαλύτερο πρόβλημα. Συγκεκριμένα, οι θάνατοι από ισχαιμικά εγκεφαλικά στους άνδρες παρουσίαζαν μείωση κατά 10,7% μεταξύ 1980 – 1992 και 21,9% μεταξύ 1992-2002. Όμως, από το 2011 μέχρι το 2015, υπήρξε αύξηση και μάλιστα κατά 37.4%. Πιο άσχημα είναι τα πράγματα στη χώρα μας όσον αφορά στα περιστατικά υπο-αραχνοειδούς (ενδοκρανιακής) αιμορραγίας.

Αν και το ποσοστό τέτοιων θανατηφόρων περιστατικών είχε μειωθεί στους άνδρες με ετήσιο ρυθμό 34.3%, την τελευταία δεκαετία αυξήθηκαν κατά 40.7%. Στις γυναίκες, η μείωση 1.1% την περίοδο 2000- 2004 αντικαταστάθηκε από ραγδαία αύξηση 41.2% την περίοδο 2008-2015.

Τι φταίει όμως; Οι παράγοντες επικινδυνότητας παραμένουν η ολοένα αυξανόμενη παχυσαρκία, το μεγάλο ποσοστό κατοίκων που καπνίζουν, ο διαβήτης, η υψηλή χοληστερίνη κ.α. Ωστόσο, μαζί με την αλλαγή του τρόπου ζωής, η επιστήμη έχει κάνει προόδους ως προς την ανάπτυξη καλύτερων φαρμάκων, τη βελτίωση των χειρουργικών τεχνικών με στόχο τη μείωση των ποσοστών.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn