Καταγγελία για το νερό απο πολίτες του πρώην δήμου Ασσου

0
174
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
–Εμείς οι δημότες του Πρωην Δημου Ασσου-Λεχαιου που θίγονται η προσωπικότητα και τα συμφέροντα μας κάνουμε την παρακάτω ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.

–Μας έστειλε η Δημοτική Αρχή μέσω της ΔΕΥΑΚ λογαριασμούς κατανάλωσης ποσίμου νερού με καθυστέρηση ενός έτους (30-06-2016 εως 01-07-2017) οι οποίοι μας μειώνουν προσωπικά και οικονομικά.

–Στους λογαριασμούς αναγράφεται προηγούμενη οφειλή και τοκοι καθυστέρησης πληρωμής χωρις να έχουμε ενημερωθεί με χαρτιά της ΔΕΥΑΚ.

–Καταρχάς το πόσιμο του νερού ύδρευσης ειναι για εμας μια αστεία υπόθεση.

Ολος ο υπόλοιπος Δημος Κορινθίων εχει πόσιμο νερό απο την Στυμφαλία εκτός απο εμας που μάλλον φαίνεται οτι δεν ανήκουμε στον ιδιο Δημο.

–Να αναφερθούμε και στο δικτυο υδρευσης το οποιο ειναι κατασκευασμενο απο σωληνες αμιαντου… υλικο ακρως επικινδυνο για την υγεια μας (βλεπε αποκαιδια της φωτιας στο Ματι) αν και στις προγραμματικές δηλώσεις του κ Πνευματικου ήταν η άμεση αποκατάσταση του και η ύδρευση μας με ποσιμο νερο που πινουν και οι υπόλοιποι δημοτες.

–Προφανως ο Δημος μας θεωρεί κακοπληρωτές και μας βαζει πρόστιμο γεγονός που μας θίγει προσωπικά ενω η ευθύνη ειναι καθαρά μόνο δικη του.

–Θεωρεί οτι σε τετοια περιοδο οικονομικής κρίσης εχουν οι πολίτες την δυνατότητα να αποπληρώσουν το συνολικό ποσό της οφειλής μεσα στον μηνα Σεπτέμβριο με ΕΝΦΙΑ ΕΦΟΡΙΑ και αλλα…;

–Υπάρχουν στην Δημοτική μας ενότητα οικογένειες οι οποίες μετα την ανομβρία και την καταστροφή των αμπελοκαλλιεργειών που είναι η κυρία πηγή εισοδήματος αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και αντιμετωπίζουν πλεον προβλημα επιβίωσης. –Θεωρουμε οτι δεν πρέπει να ξοφλήσουμε αυτους τους λογαριασμούς ύδρευσης και ζητάμε την αποστολή νεων λογαριασμών καθως και την υδροδότηση μας με νερό πόσιμο και οχι μονο προεκλογικά οπως εγινε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές γεγονός που ορισμένους απο εμας μας ξεφτίλισε.

–Στο εξης ζητάμε να εκδίδονται αναλυτικοί λογαριασμοί τριμήνου διοτι σε περίπτωση αφανούς διαρροής να υπάρχει η δυνατότητα του έγκαιρου ελέγχου.

Να ενημερωθούμε αναλυτικά για το τιμολόγιο σας το οποιο για κατανάλωση πανω απο 30 κμ εχει αύξηση περιπου280%.

-Ρωτάμε πόσα χρήματα θα εισέπραττε ο Δήμος απο το παράνομο πρόστιμο απο τις τεσσερες Τ.Κ. του πρωην Δημου μας .

–Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματος μας.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn