Τι θα συμβεί αν συνεργαστούν Σταυρέλης και Πανταζής;

0
237
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Βασίλης Πανταζής και σοβαρός άνθρωπος είναι και μετρημένος και διαβασμένος.
Η στρατιωτική του ιδιότητα που έχει προσδώσει και ένα ακόμα πιο δύσκολο προσόν. Να είναι πάντα προσεχτικός στο τι λέει και πως το λέει.
Διαβάζοντας κανείς προσεχτικά την τελευταία του ανακοίνωση για τον Χρήστο Χασικίδη, θα πρόσεξε ότι ο Βασίλης Πανταζής έστειλε πολλαπλά μηνύματα με πολλούς αποδέκτες.
Πιο σημαντικό όμως είναι ότι άφησε ορθάνοικτη την πόρτα για θεσμική και προγραμματική συνεργασία ακόμα και πριν τις εκλογές.
Ουσιαστικά απευθύνθηκε στον Νίκο Σταυρέλη, γιατί με τους Πνευματικό και Νανόπουλο, έχει κόψει κάθε γέφυρα συνεργασίας τώρα, στο μέλλον αλλά και στο απώτερο μέλλον.
Ο κ.Πανταζής είναι ένας εξαιρετικής ποιότητας αυτοδιοικητικός και δεν του είναι καθόλου δύσκολο να συγκροτήσει ένα συνδυασμό 33 ανθρώπων, αλλά και πάλι βάζει μπροστά το συμφέρον της πόλης και όχι το προσωπικό του.
Μία ενδεχόμενη ως προοπτική συνεργασία των Σταυρέλη-Πανταζή, θα δημιουργούσε ένα ισχυρό ρεύμα νίκης και μάλιστα απο την πρώτη κιόλας Κυριακή, κάτι που μπορεί να μην φαίνεται σήμερα αλλά υπάρχουν πολύ έντονες διεργασίες, ιδιαίτερα στον νέο κόσμο,που θέλει την αλλαγή.
Ο κ.Πανταζής έχει αυτή την φορά ένα δύσκολο αλλά και κρίσιμο για την πόλη ρόλο να παίξει είτε κατεβαίνοντας αυτόνομα είτε με προγραμματική συνεργασία.
Την επόμενη μέρα στον δήμο Κορινθίων έχει να παίξει ρόλους και θα έχει λόγο που σήμερα είναι ανύπαρκτοι…!
Ολα είναι πλέον ανοικτά…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn