Οταν μιλήσει η Τενέα θα πέσει πολύ κλάμα…!

0
14
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Οσο ήταν υποψήφιος ο Χρήστος Χασικίδης, δεν μπορούσε κανένας άλλος υποψήφιος να σκεφθεί για την Τενέα τίποτα περισσότερο απο μία αξιοπρεπή παρουσία και μάλιστα σε χαμηλά ποσοστά.
Ο κ.Χασικίδης ξεκινούσε με ποσοστά που άγγιζε το 50% και προχωρούσε.
Τώρα όλα άλλαξαν και ο πρώην δήμος Τενέας εκλογικά θα ξαναμετρηθεί απο την αρχή, αφήνοντας περιθώρια ακόμα και στον συνδυασμό του δημάρχου που δεν είχε καμία τύχη να ελπίζει.
Ο κοινωνικός χώρος που κάλυπτε ο Χασικίδης ήταν ευρύς πέρα απο κόμματα ή δημοτικές παρατάξεις και δεν είναι εύκολο να τον προσδιορίσει κανείς και να τον προσεγγίσει ενιαία.
Να θεωρείται βέβαιο ότι ο ίδιος ο γιατρός δύσκολα θα πάρει θέση υπέρ κάποιου υποψηφίου, όμως θα πάρουν οι άνθρωποι του, με τους οποίους έχει κοινή πορεία ζωής αλλά και στην αυτοδιοίκηση,
Είναι πρόσωπα που μπορούν σε μεγάλο βαθμό να προσεγγίσουν τους ψηφοφόρους του πρώην δημάρχου Τενέας και να τους οδηγήσουν στην κάλπη.
Οταν λοιπόν τοποθετηθούν οι προσωπικοί φίλοι και συνεργάτες του Χρήστου Χασικίδη, θα πάρουν ένα μεγάλο μάθημα-σκαμπίλι, όσοι βιάστηκαν να αποδώσουν ευθύνες για την μη κάθοδο του και με ευκολία, λόγω άγνοιας και ατελείωτης βλακείας να ισοπεδώσουν τις αγνές του προθέσεις.
Οι άνθρωποι που είχαν απο την αρχή σταθεί δίπλα στον καρδιολόγο, είχαν ήδη απορρίψει τις υποψηφιότητες των κκ. Πνευματικού και Νανόπουλου, πράγμα που ισχύει και σήμερα και θα ισχύει και αύριο, εκτός αν είναι πολύ πειστικά τα “ανταλλάγματα” στους παράγοντες τουλάχιστον, που και αυτό είναι δύσκολο, γιατί οι άνθρωποι του Χασικίδη είναι άλλης κατηγορίας και ποιότητας.
Ο γιατρός μάλιστα έχει πληροφορηθεί τους πανηγυρισμούς στην Αλμυρή το βράδυ που ανακοίνωσε την απόσυρση του απο τα δημοτικά.
Η Τενέα θα μιλήσει σύντομα λένε άνθρωποι που γνωρίζουν και θα μιλήσει καταλυτικά…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn