Βρέθηκε ο δεξιός Πρίγκιπας που θα μπεί με άσπρο άλογο στον δήμο;;;

0
295
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Βρέθηκε τελικά ο γαλάζιος Πρίγκιπας που με το άσπρο του άλογο θα κάνει θριαμβευτική είσοδο στην πόλη της Κορίνθου;
Εδώ και πολύ καιρό οι δεξιοί παράγοντες της πόλης της Κορίνθου, περιμένουν να βρεθεί το πρόσωπο που θα ενώσει τον χώρο τους και θα κερδίσει τις επόμενες δημοτικές εκλογές στον δήμο Κορινθίων.
Πίεσαν πολιτικά στελέχη, έκαναν συσκέψεις και συναντήσεις, έψαξαν για να βρούν πρόσωπο κοινής αποδοχής που θα μπορούσε να μπεί σφήνα ανάμεσα σε Πνευματικό και Σταυρέλη και να κερδίσει.
Και ενώ είχαν απογοητευθεί κάτι κινείται στον ορίζοντα.
Νέος επιχειρηματίας, οικονομικά καλοστεκούμενος, με πολύ προσωπικό στις επιχειρήσεις του και με άριστες κοινωνικές σχέσεις με την “ελίτ” της δεξιάς στην Κόρινθο, δήλωσε πρόθυμος να προχωρήσει μπροστά.
Εχει ξεκινήσει επαφές με επιφανή γαλάζια στελέχη και με επιχειρηματικούς παράγοντες της πόλης, προκειμένου να πάρει την στήριξη τους.
Είναι μεν άπειρος πολιτικά αλλά αυτό μαθαίνετε και δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, όπως λέει ο πολιτικός του μέντορας που είναι ισχυρό θεσμικό πρόσωπο της Κορινθίας.
Στις πρώτες του συναντήσεις ήδη συμμετέχουν γόνοι πολύ γνωστών οικογενειών της δεξιάς στην Κόρινθο που είναι ένθερμοι να μπούν σε εκλογική διαδικασία.
Ο “Πρίγκιπας” όπως έχει την φήμη στην πιάτσα, έχει άσπρο άλογο (μάλλον πολλών αλόγων) και πλέον απομένει η τελική του απόφαση….!
Street Life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn