Το must χρώμα του φθινοπώρου θα σε κάνει να δείχνεις πιο φρέσκια

0
32
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Αν έχεις συναντήσει έστω και μία φορά το φαινόμενο του να ενθουσιάζεσαι με ένα χρώμα, αλλά να συνειδητοποιείς ότι επάνω σου χάνει αυτή τη μαγική του ιδιότητα- ή κάνει εσένα να δείχνεις πιο θαμπή-, τότε γνωρίζεις ήδη ότι δεν πάνε όλα σε όλους. Γενικά και ειδικά.

Το χρώμα, στη μόδα, είναι μεγάλη υπόθεση. Ένα πρόσωπο μπορεί να «γράψει» μοναδικά φορώντας μαύρο, ένα άλλο να λάμψει φορώντας κόκκινο- το χρώμα των μαλλιών και της επίδερμίδας παίζει το δικό του ρόλο, αλλά ούτε αυτό είναι απόλυτο.

Τη φετινή σεζόν, μπορείς να φωνάξεις από χαρά, γιατί ανάμεσα στις πιο hot τάσεις, είναι ένα θαυματουργό χρώμα: το μπλε του πάγου. 

Η Σταχτοπούτα φορούσε μπλε του πάγου. Κάτι θα ήξερε.

Το μπλε του πάγου ή αλλιώς baby blue ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα, σε κάθε στυλ και σε κάθε ηλικία. Ναι, είναι αλήθεια. Πιο «γλυκό» από το άσπρο, πιο safe από τα άλλα παστέλ, πιο φωτεινό από το απλό γαλάζιο, το μπλε του πάγου μοιάζει να μεταδίδει τη φρεσκάδα του σε όποιον το φορά: σε κάνει να δείχνεις πιο λαμπερή και πιο νέα. 

Φυσικά, οι fashionistas το έχουν ήση «τσιμπήσει» και σύντομα θα αρχίσεις να το βλέπεις παντού στο Instagram.

Ένας εύκολος τρόπος να το φορέσεις είναι ένα πλεκτό πουλόβερ (όταν πιάσουν τα κρύα), ένα ανδρικού τύπου παντελόνι σε φαρδιά γραμμή, ένα μίντι φόρεμα με κουμπιά ή κάποιο αξεσουάρ.

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn