Ολες οι μεγάλες επιχειρήσεις της Κορινθίας στον Φλοίσβο!!!

0
117
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ακόμα και σήμερα δεν σταματούν τα εμπόδια και οι τρικλοποδιές στην προσπάθεια του Επιμελητηρίου Κορινθίας να κάνει την “Πελοπόννησος 201*” στον Φλοίσβο στις αρχές Οκτωβρίου.
Τρικλοποδιές απο ένα κατεστημένο με απροσδιόριστους στόχους που απλά θέλουν να εκθέσουν τον Πιτσάκη.
Και μπορεί στην αρχή το στοίχημα της έκθεσης να ήταν προσωπικό για τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, σήμερα όμως είναι Παγκορινθιακό.
Η έκθεση προχωρά με εξαιρετικούς ρυθμούς και θα είναι και μεγάλη και εντυπωσιακή αλλά κύρια θα είναι παραγωγική για τις επιχειρήσεις της Πελοποννήσου και ιδιαίτερα της Κορινθίας.
Οι μεγάλοι Κορίνθιοι επιχειρηματίες έχουν πεισθεί ότι ο νομός πρέπει να δείξει τις μεγάλες δυνατοτητές του και να βγάλει προς τον έξω κόσμο ότι άντεξε την κρίση και κοιτά πιο αισιόδοξα το μέλλον.
ΟΛΕΣ οι μεγάλες Κορινθιακές επιχειρήσεις θα είναι παρούσες στην έκθεση και λόγω του μικρού κόστους της συμμετοχής (30 ευρώ τ9 τετραγωνικό) θα στήσουν εντυπωσιακά την παρουσία τους.
Μία ακόμα καινοτομία του Παναγιώτη Πιτσάκη είναι ότι με επίκεντρο τον πολύπειρο Σωτήρη Κοροβήλο, όλη η ομάδα που δουλεύει την έκθεση είναι Κορίνθιοι,που αποκτούν εμπειρία και τεχνογνωσία πολύτιμη για το μέλλον του θεσμού.
Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δούν το σύγχρονο Κορινθιακό επιχειρείν και να αντιληφθούν τις δυνατότητες της Κορινθίας.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn