20χρονος είχε κατακλέψει την περιοχή Ξυλοκάστρου

0
7
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, έξι (6) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης και Σικυωνίων Κορινθίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας (1) 20χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, κατά το χρονικό διάστημα από την 15.10.2014 έως και την 27.10.2017, διέπραξαν συνολικά πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Κορινθίας και μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας.
Από την εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία κ.α., που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -11.000- ευρώ , σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, για την ταυτοποίηση των συνεργών του 20χρονου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn