Ο Τράμπ επέβαλε δασμούς στην Σωληνουργεία Κορίνθου…!

0
20
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Την κατ’ αρχήν επιβολή κυρώσεων στις εισαγωγές σωλήνων μεγάλου διαμετρήματος από την Ελλάδα και άλλες πέντε χώρες, προανήγγειλε την Τρίτη το υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ.

Πλην της Ελλάδας, στο στόχαστρο του Ντόναλντ Τραμπ ετέθη τόσο η Κίνα καιο Καναδάς, όσο και η Ινδία, η Κορέα και η Τουρκία.

Τα νέα περιοριστικά μέτρα της Ουάσιγκτον θα αφορούν πρόσθετους φόρους, οι οποίοι θα κυμαίνονται από 3,45% -όπως συμβαίνει στην περίπτωση της Τουρκίας-έως 132% -όπως αντίστοιχα συμβαίνει στην περίπτωση της Κίνας.

Όσον αφορά την ελληνική περίπτωση, οι προτεινόμενοι δασμοί ανέρχονται στο 22,51%.

Σύμφωνα με το σκεπτικό του υπουργείου Εμπορίου,οι σωλήνες των παραπάνω χωρώνεισάγονται στις ΗΠΑ σε τιμή χαμηλότερη της πραγματικής τους αξίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, τη διαστρέβλωση των συνθηκών ανταγωνισμούεις βάρος τωναμερικανικών προϊόντων.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ητελική απόφαση για την επιβολή των δασμών θα ανακοινωθεί στις αρχές Νοεμβρίου για την Κίνα και την Ινδία, και τον προσεχή Ιανουάριο για τον Καναδά, την Ελλάδα, την Κορέα και την Τουρκία.

«Η τήρηση των συμφερόντωντου αμερικανικού εμπορίου αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση, η οποία έχει προχωρήσει σε 120 αντίστοιχες πρωτοβουλίες από την ημέρα έναρξη της διακυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ» διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn