Το πιο μάχιμο ρολόι και είναι εμπνευσμένο από τον Stallone

0
67
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Δύο πράγματα λατρεύει ο Sylvester Stallone: τη χολιγουντιανή δράση και τα ρολόγια (οκ, και τις πλαστικές, δεν θα διαφωνήσουμε). Την πρώτη του αγάπη την επιβεβαιώνει η 49χρονη καριέρα του στη μεγάλη οθόνη, την δεύτερη η μεγάλη συλλογή του και το πρόσφατο δώρο που του έκανε ο Richard Mille και το οποίο εμπνεύστηκε από εκείνον.

Ο κορυφαίος ωρολογοποιός του ομώνυμου brand χάρισε στον 72χρονο ηθοποιό την τελευταία δημιουργία του, το RM 25-01 Tourbillon Adventure, που απαιτήθηκαν τέσσερα ολόκληρα χρόνια για να τελειοποιηθεί.

Πρόκειται για ένα ογκώδες μοντέλο, ιδανικό για blockbusterική δράση και περιπέτεια, τόσο ακριβό, όσο και συλλεκτικό. Η τιμή του ανέρχεται στα 983.000 δολάρια, δηλαδή περί τα 861.953 ευρώ, ενώ θα κυκλοφορήσουν στην αγορά μόλις 20 κομμάτια παγκοσμίως.

Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του, το συγκεκριμένο ρολόι με λουρί από φυσικό καουτσούκ σε καμουφλάζ print είναι αδιάβροχο, διαθέτει χρονογράφο, αποσπώμενη πυξίδα, καθώς και πέντε κάψουλες καθαρισμού νερού που είναι κρυμμένες σε ένα τμήμα Carbon TPT για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Αν δεν είναι αυτό το ρολόι του John Rambo, τότε ποιο είναι;

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn