Πώς να φορέσεις σωστά τα printed πουκάμισα

0
39
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το καλοκαίρι τα θέλει ταprints του. Όσο κι αν η μονοχρωμία έχει επικρατήσει ως το βασικό μοτίβο του τρέχοντος ντυσίματός μας, η εποχή «σηκώνει» και σχέδια. Τροπικά σκηνικά, λουλούδια και απλά ή πολύπλοκα γεωμετρικά patterns δίνουν δυναμικό «παρών» στα υφάσματα των ρούχων μας και φέτος.

Ωστόσο, είναι ίσως από τις λίγες τάσεις που απαιτούν τόσο μεγάλη προσοχή στους συνδυασμούς, καθώς είναι πολύ εύκολο να γίνει λάθος και το αποτέλεσμα να παραπέμπει σε Αποκριάτικη μεταμφίεση. Φόρεσέ τα, λοιπόν, με τρόπο που θα κερδίσει σωστά την προσοχή των άλλων.

Σε τι print να επενδύσεις;

© Παρέχεται από: Attica Publications

Σε κάτι vintage, ποτέ εκείνο που παραπέμπει σε ζώο (animal print), καλύτερα π. χ. η μπλούζα να απεικονίζει πολλές μικρές ζέμπρες, παρά το δέρμα της. Τα λουλούδια είναι must φέτος κυρίως χάρη στους μεγαλύτερους οίκους μόδας που πλημμύρισαν με άνθη τις αντρικές κολεξιόν τους. Όσο για τα γεωμετρικά ήταν και παραμένουν τυπική σχεδιαστική λογική.

Πώς συνδυάζεται το print;

Δύσκολα. Το πιο φρόνιμο θα ήταν σε κάθε εμφάνισή σου να υπολογίζεις χώρο μόνο για ένα print τη φορά, όχι γιατί δεν συνδυάζονται με τίποτα μεταξύ τους, αλλά γιατί είναι ένα ρίσκο που εγκυμονεί κίνδυνο. Καλύτερα να ασχοληθείς με το να ταιριάξεις το print σου σωστά χρωματικά με τα υπόλοιπα ρούχα.Δύο οι ασφαλείς λύσεις: 1. Όλα τα άλλα να είναι σε ουδέτερο τόνο 2. Το βασικό χρώμα του print ν’ αντανακλά ξεκάθαρα στο υπόλοιπο ντύσιμο. Ειδικά φέτος όσο πιο πράσινοκαι μπλε, τόσο πιο trendy.

© Παρέχεται από: Attica Publications

> Οι χρωματικοί συνδυασμοί που θα δείχνουν πάντα ωραίοι πάνω σου

Πού αλλού να βάλεις print;

Όχι στο παντελόνι φυσικά. Ναι στο μαγιό, στη γραβάτα, στις κάλτσες και στο t-shirt.Απαραιτήτως το ύφασμα και το σχέδιο να φωνάζουν «φτιάχτηκα για να δείχνω premium» και όχι για πανί σε τέντα.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn