Η γοητεία χωρά σε 4 τροχούς, απόδειξη η Aston Martin DB4 GT του 1961

0
57
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σε περίπτωση που η συγκεκριμένη Aston Martin DB4 GT σου θυμίζει κάτι, είναι γιατί ο θρυλικός Βρετανός ηθοποιός Peter Sellers είχε μία τέτοια στην κατοχή του και μάλιστα την είχε συστήσει και στο κινηματογραφικό κοινό μέσα από την ταινία The Wrong Arm of the Law.

Το εντυπωσιακό grand tourer του 1961 κατασκευάστηκε μόλις σε 75 αντίτυπα, ένα εκ των οποίων βγάζει στο σφυρί ο οίκος δημοπρασιών Sotheby’s σε λίγες ημέρες.

Η DB4 GT ήταν μια ελαφριά, ειδική έκδοση του DB4, φυσικά υψηλής απόδοσης, με λεπτότερο αλουμινένιο σώμα και μικρότερο βάρος.

Αυτό όμως που έκανε πραγματικά ξεχωριστή την DB4 GT ήταν ο 3,7 λίτρων κινητήρας της, 302 ίππων, που της χάριζε τελική ταχύτητα 243 χλμ/ώρα. Αποτέλεσε μάλιστα το πιο γρήγορο νόμιμο αυτοκίνητο της εποχής της.

Η Zagato έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την Aston Martin DB4 GT, με αποτέλεσμα να τροποποιήσει τις 19 από τις 75 εξ’ αυτών (τις περίφημες DB4 GT Zagato), ενώ μόλις μία από αυτές σχεδιάστηκε από την Bertone (το Bertone Jet).

Aν αναρωτιέσαι πόσο κοστίζει ένα τέτοιο αυτοκίνητο και λάβεις υπόψιν όλα τα παραπάνω, τότε μάλλον θα θεωρείς λογικό ένα ποσό κοντά στα €2.000.000 – τόσο άλλωστε είχε αγοραστεί ένα αντίστοιχο μοντέλο πριν 1 χρόνο.

Η Aston Martin μάλιστα, έχει ανακοινώσει πως θα βγάλει προσεχώς στην κυκλοφορία μία νέα έκδοση της GT, σε 25 αντίτυπα.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn