Aργολίδα | Αυξημένη η τουριστική κίνηση αλλά…

0
24
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Αυξημένη είναι η τουριστική κίνηση στο Ναύπλιο και την ευρύτερη περιοχή , μειωμένη όμως η κατανάλωση.

Αυτό είναι το συμπέρασμα από τη ΄΄στατιστική ΄΄ των καταστηματαρχών εστίασης κλπ, κυρίως στο ιστορικό κέντρο της Αργολικής πρωτεύουσας.

Από τις αρχές Αυγούστου και ιδιαίτερα την τρέχουσα εβδομάδα η άφιξη επισκεπτών Ελλήνων και ξένων παρουσιάζεται πολύ αυξημένη τόσο στο Ναύπλιο, , όσο σε Τολό, Επίδαυρο και Ερμιονίδα. Η πληρότητα των ξενοδοχειακών μονάδων χαρακτηρίζεται απολύτως ικανοποιητική , κυρίως πριν και μετά τη γιορτή της Παναγίας , αφού άγγιξε το 90%.

Και μπορεί οι ξενοδόχοι να είναι αρκετά ικανοποιημένοι , όμως αυτό δεν συμβαίνει –στον ίδιο βαθμό- με τους ιδιοκτήτες εστιατορίων κλπ γιατί –όπως λένε- έχει μειωθεί αισθητά η δυνατότητα κατανάλωσης από τον Έλληνα , τα τελευταία χρόνια.

Μια τονωτική ΄΄ένεση΄΄ είναι σίγουρα η κρουαζιέρα , καθώς το Ναύπλιο αποτελεί καθημερινό, σχεδόν, προορισμό κρουαζιερόπλοιων με τουρίστες από διάφορες χώρες του κόσμου που , συνήθως, αφήνουν χρήματα στην τοπική αγορά.

Ελπίδα των επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου είναι και ο Σεπτέμβριος να αποδειχθεί μήνας ΄΄γόνιμος΄΄ για τον τουρισμό, όχι μόνο από ποσοτικής πλευράς, αλλά και από ποιοτικής, με δυνατότητα μεγαλύτερης κατανάλωσης των επισκεπτών , Ελλήνων και αλλοδαπών, σε καταστήματα όπως ταβέρνες, καφετέριες, είδη λαϊκής τέχνης κλπ.

Πηγή

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn