Δημήτρης Σουκαράς | Στον δρόμο της διεθνούς καταξίωσης

0
186
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μέσα στο ζοφερό Κορινθιακό κλίμα, στο οποίο επικρατεί η μετριότητα και η παρακμή, υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις φωτεινές που δίνουν ένα χαμόγελο αισιοδοξίας για το μέλλον.

Νέα παιδιά που ακολουθούν αθόρυβα αλλά δημιουργικά τον προσωπικό τους Γολγοθά μέχρι την καταξίωση και την υπέρβαση.

Ενα τέτοιο παιδί πλημμυρισμένο απο ταλέντο και μεράκι, προχωρά με ατελείωτη δουλειά στον δρόμο της παγκόσμιας καταξίωσης στον χώρο της μουσικής.

O Δημήτρης Σουκαράς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995, ξεκίνησε τις σπουδές του στην κιθάρα σε ηλικία 12 ετών με τον πατέρα του Νίκο Σουκαρά, συνέχισε με τον Μιχάλη Μπρούζο και από το 2011 δάσκαλός του είναι ο Γιώργος Μπεχλιβάνογλου με τον οποίο πήρε και το πτυχίο του το 2014.

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου (στην κατεύθυνση σολίστα κλασσικής κιθάρας στην τάξη της Κορίνα Βουγιούκα στο πρώτο έτος και στο δεύτερο έτος στην τάξη του Κ. Κοτσιώλη).

Έχει κερδίσει τέσσερα πρώτα βραβεία ένα δεύτερο και ένα τρίτο σε πανελλήνιους – διεθνείς διαγωνισμούς. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με κορυφαίους Έλληνες κιθαρίστες αλλά και του εξωτερικού Θ. Μήτσαλας , Μ. Κονταξάκης, Μ. Σουρβίνος, Α. Μπότσης, Κ.Γρηγορέας, Α. Μουζουράκης , Φ.Κουτσοθόδωρος, Oscar Giulia, Marco Socias, Lex Eisenhardt κ.α. Έχει συνθέσει κομμάτια για κιθάρα και βιολοντσέλο, κιθάρα και φλάουτο (μουσική δωματίου). Στα θεωρητικά δάσκαλός του είναι ο Φίλλιπος Τσαλαχούρης.

Στον παγκόσμιο διαγωνισμό και φεστιβάλ κιθάρας στην Μοτόλα της Ιταλίας , κατέλαβε την πρώτη θέση.

Μια σημαντική διάκριση που του εξασφαλίζει την συμμετοχή του στην πλατφόρμα EuroStrings και θα συμμετάσχει σε 14 φεστιβάλ κιθάρας σε όλη την Ευρώπη. Επιπλέον θα ηχογραφήσει το πρώτο του CD.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι κέρδισε την υποτροφία στη Βασιλική Ακαδημία Λονδίνου και φέτος πήρε υποτροφία από την Ακαδημία Αθηνών.

Ο Δημήτρης έχει «ανοίξει τα φτερά του» και με το ταλέντο του κατακτά μουσικά τον κόσμο.

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn