Αλμυρή | Η βραδιά που θα έπρεπε πολλοί να κοκκινίσουν από ντροπή!

0
65
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ήταν μία υπέροχα μοναδική βραδιά που σημάδεψε το φετινό καλοκαίρι, στην Αλμυρή.

Ο χορευτικός σύλλογος της περιοχής, χωρίς την στήριξη του δήμου Κορινθίων, απέδειξε ότι ο αληθινός πολιτισμός, μπορεί να τα καταφέρει μόνος του όσο υπάρχει μεράκι και κάποιοι επιχειρηματίες που στην δύσκολη εποχή βοηθούν.

Ο δήμος Κορινθίων, δεν έχει στην λίστα του τον σύλλογο και δεν έχει και την εκδήλωση που καθήλωσε χθες βράδυ εκατοντάδες ανθρώπους. Ο δήμος στην περιοχή έχει “δικό του” σύλλογο που επιχορηγεί, φροντίζει και απο τον οποίο προφανώς προσδοκά να κερδίσει υποψηφίους και ψήφους.

Η αεικίνητη πρόεδρος των “Φίλων της παράδοσης” κα. Παναγιώτα Μικρού, στον χαιρετισμό της ήταν καταπέλτης  και αν τον άκουσαν δημοτικοί σύμβουλοι, οι δύο άφαντοι αντιδήμαρχοι της περιοχής θα έπρεπε να κοκκινίσουν απο ντροπή…!

Τι λέμε τώρα….

Η Ελένη Φιλίνη και η Μαίρη Νικολοπούλου παρουσιάσαν την βραδιά.

Ο πολύ σπουδαίος Ελληνας καλλιτέχνης του δημοτικού τραγουδιού Παναγιώτης Λάλεζας, έδινε με την σπάνια φωνή του το τέμπο και 100 χορευτές πάνω στην σκηνή, συγκλόνισαν και συγκίνησαν.

Μία μοναδική βραδιά που δημιούργησαν οι άνθρωποι του συλλόγου με πολύ αγώνα και προσωπική εργασία και την παρουσίασαν με άρτιο τρόπο.

Απέδειξαν ότι υπάρχει Πολιτισμός και μακριά από τις επιχορηγήσεις του δήμου και ακόμα πιο μακριά απο τις μικρότητες και τους τοπικούς κομματάρχες…!!!!!!

Μπράβο…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn