Στο 1,20 ευρώ η τιμή εκκίνησης για την κορινθιακή σταφίδα

0
107
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στις 10 Αυγούστου το πρωί, ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσσηνίας, Γεώργιος Λαζόγιαννης αναφορικά με τον καθορισμό της τιμής για μαύρη κορινθιακή σταφίδα εσοδείας 2018 και την διαδικασία παραλαβής της από τον Συνεταιρισμό. Ο κ. Λαζόγιαννης ανέφερε ότι αν και η χρονιά ξεκίνησε αρκετά καλά, το τελευταίο καιρό παρουσιάστηκαν διάφορα προβλήματα στην παραγωγή για τα οποία έχει ενημερωθεί άμεσα ο ΕΛΓΑ.

Σχετικά με τον καθορισμό της τιμής, ύστερα από πολύ αγώνα, όπως υπογράμμισε, καθορίστηκε στο 1,20 ευρώ το κιλό για τον παραγωγό, εκ των οποίων ο παραγωγός θα παίρνει το 1 ευρώ μέσα σε μια εβδομάδα μετά την παράδοση της σταφίδας και τα υπόλοιπα χρήματα την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου. Πρόσθεσε δε, ότι όλο αυτό το διάστημα θα παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στην τιμή και πώς θα διαμορφώνεται. Παράλληλα, τόνισε, ότι οι παραγωγοί θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στην ποιότητα του προϊόντος, καθώς πρόκειται για προϊόν που προορίζεται για εξαγωγή και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Ο κ. Λαζόγιαννης σημείωσε ότι η παραγωγή της σταφίδας έζησε οικογένειες και σπούδασε παιδιά κατά το παρελθόν και στην περιοχή μας, αλλά δυστυχώς αυτή μειώνεται χρόνο με το χρόνο. Εξέφρασε ωστόσο την αισιοδοξία του για το γεγονός ότι πρώτη φορά φέτος δόθηκε στους παραγωγούς η συνδεδεμένη ενίσχυση 50 ευρώ το στρέμμα, ύστερα από αγώνα που δόθηκε, ώστε να πειστεί ο Υπουργός, που φαίνεται να κατάλαβε πόσο σημαντική είναι για την αγροτική ανάπτυξη η συγκεκριμένη παραγωγή.

Ξεκαθάρισε όμως, ότι δε φτάνει μόνο αυτό και χρειάζεται να δοθούν τα κίνητρα στους παραγωγούς να προχωρήσουν στην αναδιάρθρωση της καλλιέργειας, κάτι που βλέπει θετικά εξ αρχής και το Υπουργείο. Από την πλευρά του συμπλήρωσε ότι η σταφίδα έχει πολύ μέλλον, η μειωμένη παραγωγή που έχει η χώρα μας έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί στη ζήτηση που υπάρχει, και όλοι από κοινού θα πρέπει να δουν πως θα αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση. Κλείνοντας, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι μόνο πέρυσι ακυρώθηκαν 5 με 6 χιλιάδες τόνους από το εξωτερικό αφού δεν μπορούσε να καλυφθεί αυτή η ζήτηση.

Για τα μέρη παραλαβής αλλά και τις ώρες, μίλησε ο Διευθυντής Οικονομικών ζητημάτων της ΕΑΣ κ. Νίκος Ποδοχωρίτης. Ο κ. Ποδοχωρίτης και από την πλευρά του υπογράμμισε ότι αποτελεί στρατηγική επιλογή της «Ένωσης Μεσσηνίας» η στήριξη στην παραγωγή της σταφίδας. Επίσης, σημείωσε ότι ο συνεταιρισμός αποτελεί το ρυθμιστή της αγοράς και έχει ήδη ένα ξεκάθαρο πλάνο, για τις παραδόσεις, τις πληρωμές κ.ο.κ. Αναφορικά με τους τόπους παράδοσης της παραγωγής, που θα ξεκινήσει τις ημέρες μετά το 15Αύγουστο ανέφερε ότι είναι οι ίδιοι με πέρυσι και πιο συγκεκριμένα:

  • Στους Γαργαλιάνους στο υποκατάστημα της Ένωσης κάθε Τρίτη και Πέμπτη
  • Στη Γιάλοβα στις αποθήκες πίσω από το δρόμο, Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή
  • Στη Μεσσήνη Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη στο υποκατάστημα της Ένωσης
  • Στους Κόμπους, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, και
  • Στη Θουρία κάθε Τετάρτη στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Ένωσης ή κατόπιν ραντεβού.

Παράλληλα ο κ. Ποδοχωρίτης έκανε γνωστό ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν και οι εκκαθαρίσεις για το 2017, με την τιμή να αφορά 0,10 λεπτά το κιλό. Σχετικές ανακοινώσεις τόσο για τους τόπους παράδοσης παραλαβής αλλά και για την εκκαθάριση του 2017 αναμένονται και στα ΜΜΕ τις επόμενες ημέρες.

Η χειρότερη χρονιά για τη δακοκτονία

Στο περιθώριο της συνέντευξης για τη σταφίδα, ο κ. Λαζόγιαννης απάντησε σε ερώτηση και για το πώς προχωρά η παραγωγή του ελαιολάδου, στέλνοντας, ένα δυσοίωνο μήνυμα καθώς όπως σημείωσε η φετινή χρονιά είναι η χειρότερη σχετικά με τη δακοκτονία. Ερωτώμενος αν αυτό οφείλεται στην καθυστέρηση των ψεκασμών, απάντησε, ότι δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος καθώς οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν φέτος ευνόησαν την ανάπτυξη του δάκου καθώς είναι χαρακτηριστικό ότι προβλήματα παρουσιάζονται ακόμα και σ’ αυτούς που προχώρησαν μόνοι τους σε ψεκασμούς από νωρίς. Πηγή: Κώστας Γαζούλης, tharrosnews.gr

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn