Σταυρέλης | “Απώλεια για την Κόρινθο η απόσυρση του Χρήστου”

  0
  42
  www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

  ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΣΙΚΙΔΗΣ – Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΦΙΛΟΣ
  Η απόσυρση του Χρήστου Χασικίδη απο την εκλογική διαδικασία του προσεχούς Μαΐου, μόνο θλίψη προκαλεί σε όσους αγαπούν πραγματικά την Κόρινθο και τα χωριά της. Για όσους δεν βλέπουν την αυτοδιοίκηση ως καριέρα, δεν αισθάνονται ως οι μόνοι ειδήμονες, η απουσία του Χρήστου από τα δημοτικά πράγματα της επόμενης τετραετίας είναι απώλεια.

  Ενας άνθρωπος με βαθειά δημοκρατική παιδεία, ήθος, έμφυτη ευγένεια και προσφορά στην κοινωνία και την πόλη, θα λείψει πολύ από το επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Η προσωπική του επιλογή να ακολουθήσει τον αληθινό δρόμο της επιστήμης και της προσφοράς στον άνθρωπο μέσα από το ΕΣΥ είναι απόλυτα σεβαστή και αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την ευθύνη του απέναντι στους συμπολίτες μας.

  Η Κόρινθος έχει ανάγκη από επιστήμονες και ανθρώπους τέτοιου βεληνεκούς.
  Ο Χρήστος με τιμούσε πολλά χρόνια με τη φιλία του, με αμοιβαία αισθήματα εκτίμησης, αγάπης και σεβασμού σε όλα τα επίπεδα. Είχαμε άριστη συνεργασία στο Δήμο και το έλεγα πάντα.
  Φίλε Χρήστο σου υπόσχομαι ότι θα παλέψω μέχρι το τέλος για την συμμετοχική δημοκρατία στην Κόρινθο, για να μην είναι δημαρχοκεντρικό το σύστημα της τοπικής εξουσίας αλλά και για ανανέωση προσώπων , ιδεών και προγραμματικών θέσεων.

  Η υποψηφιότητα σου έβαλε ψηλά τον πήχυ και προκαταβολικά σε ευχαριστούμε όλοι για αυτό. Σε χάνει ο δήμος – προσωρινά ελπίζω- αλλά η Κορινθιακή κοινωνία σε κερδίζει για πάντα σαν τον δικό της γιατρό που έχει τόσα να προσφέρει.

  Πάλι διάλεξες τον δύσκολο δρόμο.
  ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ

  xem phim sex
  kamukta
  cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn