Τι έγιναν τα 49.5 εκ. € για αποχέτευση Βραχατίου και Ζευγολατιού ;;;;

0
128
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στις 22 Δεκεμβρίου του 2014, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος τότε Νίκος Ταγαράς μάζεψε στο δημοτικό θέατρο Κορίνθου τους 6 δημάρχους του νομού Κορινθίας και στον καθένα έδωσε ένα φάκελλο με ένα πλήρες μεγάλο έργο για τον δήμο του.
Στον φάκελλο δεν υπήρχαν απλά χαρτιά αλλά υπογεγραμμένες υπουργικές αποφάσεις απο τον Σταϊκούρα και τον Κωνσταντινόπουλο (αρμόδιοι υπουργοί) για χρηματοδότηση των έργων απο το Πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων.
Τότε ο Ταγαράς τους φώναζε, να δημοπρατήσουν τις μελέτες και τα έργα και να περιμένουν πριν υπογράψουν να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ.
Στον δήμαρχο Βέλου-Βόχας έδωσε στον φάκελλο ένα έργο ζωής για την περιοχή συνολικού προυπολογισμού 49.500.000 ευρώ (εκατομμύρια),το οποίο περιγραφόταν ως εξής:
“Αποχέτευση λυμάτων Βόρειου παραλιακού μετώπου Δήμου Κορινθίων – Προϋπολογισμός: 49.250.000,00 ευρώ. Αφορά τις Περιοχές : Άσσος – Κάτω Άσσος – Περιγιάλι – Λέχαιο – Βραχάτι – Ζευγολατιό. Ενδεικτικά περιλαμβάνονται: Κατασκευή εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στους οικισμούς Άσσου – Κάτω Άσσου – Περιγιαλίου και Λεχαίου του Δήμου Κορινθίων καθώς και στους οικισμούς Βραχατίου – Ζευγολατιού του Δήμου Βέλου Βόχας συνολικού μήκους 86 χλμ. – Κατασκευή 7 αντλιοστασίων – Κατασκευή αγωγού μεταφοράς λυμάτων, συμπεριλαμβανομένων των απαιτούμενων αντλιοστασίων, που οδηγεί τα λύματα στην ΕΕΛ στα έργα εισόδου λυμάτων Κορίνθου – Έργα επέκτασης της υφιστάμενης εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Βιολογικού καθαρισμού Κορίνθου – Λουτρακίου ώστε να αυξηθεί η δυναμικότητά του.”
Για το ίδιο έργο ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας μιλώντας στην εφημερίδα “Αναγέννηση” σε συνέντευξη στον κ.Λουκά Στιβακτή είχε αναφέρει συγκεκριμμένα:
“Είμαστε πολύ αισιόδοξοι και για το κομμάτι του αποχετευτικού. Η αποχέτευση Ζευγολατιού-Βραχατίου είναι ένα πολύ μεγάλο έργο του ΕΣΠΑ στο επίπεδο των 45 εκατομμυρίων ευρώ, που σε συνεργασία με τον Δήμο Κορινθίων και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, πιστεύουμε ότι θα πάει πάρα πολύ καλά και μέσα στην πενταετία αυτή θα προχωρήσει.”
Η πενταετία τελείωσε….
Τα 49.500.000 εκατομμύρια έμειναν στον φάκελλο και πολλές δικαιολογίες θα βρεθούν…
Ζευγολατιό και Βραχάτι όμως…θα περιμένουν πολύ-πολύ ακόμα για να αποκτήσουν Βιολογικό καθαρισμό που ήδη έχουν το 95% των Ελληνικών πόλεων…
Ο δήμος απο τότε 2014 μέχρι σήμερα τι μπορεί να έκανε για να προχωρήσουν οι μελέτες, να δημοπρατηθεί το έργο κλπ;;;
Απλά περίμενε ο Πνευματικός να ξυπνήσει ένα πρωί και να τους κάνει ένα τόσο μεγάλο δώρο…!!!!!

Διότι θα πουν ότι φταίει ο Πνευματικός….
Κάνουμε λάθος;;;;;
Υ.Γ.: Προσοχή στις απαντήσεις γιατί είναι εν ζωή και ο Ταγαράς και ο Πνευματικός…!
Street Life

 

Δείτε και το βίντεο τι ωραία λόγια λέει ο κ.Παπακυριάκος (προς το τέλος)

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn