Street Life | Σηκώνουμε το γάντι κ.Νανόπουλε…!

0
117
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τις τελευταίες ημέρες όλο και πιο συχνά ο κ.Νανόπουλος, αναφέρεται σε “ένα μπλόγκ που γράφει ψέμματα για τον συνδυασμό του”…!!!!
Δεν το λέει αλλά είναι γνωστό ότι εννοεί το Street Life…
Ας σηκώσουμε το γάντι λοιπόν.
Ξεκινάμε απο την αρχή. Απο την ημέρα που έγινε πρόεδρος στο επιμελητήριο ο κ.Νανόπουλος μέχρι και σήμερα δηλαδή 15-16 χρόνια μετά τον ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ, να βρεί έστω μία λέξη, ένα υπονοούμενο ή μία φράση που έχει γραφεί απο εμάς εναντίον του και να αφορά: Την αξιοπρέπεια του, το ήθος του, την δουλειά του, την οικογένεια του, την μόρφωση του…
Εχει όσο χρόνο θέλει στην διάθεση του αλλά θα κληθεί να απαντήσει σε αυτό.
Θεωρεί λοιπόν ψέμματα τις αναλύσεις μας που αφορούν την ιδιότητα του ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης.
Μας απαγορεύει το δικαίωμα της σκέψης και της ανάλυσης;
Αυτό δεν μπορεί να το κάνει και το ξέρει.
Τον ενημερώνουμε απλά ότι απο όσα ξέρουμε κάθε μέρα στην πιάτσα γράφουμε πολιτικά ούτε το 5%, τα υπόλοιπα τα αφήνουμε να τα λύσει ο ίδιος.
Δεν είναι όμως τίποτα απο αυτά.
Η ιστορία ξεκινά όταν έγινε πρόεδρος του Επιμελητηρίου ο Παναγιώτης Πιτσάκης που δεν ήταν επιλογή του κ.Νανόπουλου.
Ο κ.Πιτσάκης καλώς ή κακώς είναι ατίθασος και άρα επικίνδυνος.

Είναι αυτοδημιούργητος, ακόμα και με υπερβολή καμία φορά έχει την στόφα του ηγέτη και είναι πανταχόθεν ελεύθερος.
Εχει τίποτα να φοβηθεί απο το επιμελητήριο ο κ.Νανόπουλος;
Αυτό δεν το ξέρουμε.
Οσο και αν λέει το αντίθετο η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου άποψη είναι ότι ο κ.Νανόπουλος νοιώθει άβολα επειδή η έκθεση θα γίνει στον Φλοίσβο.Για αυτό και ουσιαστικά την λέει παράνομη.
Ξέρει την σημασία της, ξέρει τον απόηχο της και προχθές δεν κρατήθηκε, χρεώνοντας τον Πιτσάκη στους “κομματικούς φίλους” του Πνευματικού….!
Γελάνε και οι πέτρες με αυτό.
Οταν ο επικεφαλής της ΔΕΞΙΑΣ στον δήμο Κορίνθου, με περισσή ευκολία στέλνει τον δεξιότατο πρόεδρο του Επιμελητηρίου και όλο τον μηχανισμό στον αντίπαλο του….το μπλόγκ του φταίει;;;;;
Τώρα ο Πιτσάκης έγινε “πολιτικός φίλος” του Πνευματικού, μέχρι πριν λίγες ημέρες έλεγαν ότι “χρηματοδοτεί τον Χασικίδη”, αύριο ποιός ξέρει τι…
Τίποτα δεν είναι τυχαίο και όλα έχουν αιτίες και προεκτάσεις.

Οταν οι καραμπινάτοι δεξιοί της Κορίνθου έχουν ΗΔΗ πάει στον Πνευματικό, τον Σταυρέλη, τον Χασικίδη και τον Πανταζή κάποιος πρέπει να φταίει…
Οταν κάθε μέρα γίνονται (στην Κόρινθο και τα χωριά) συσκέψεις επιτελών της ΝΔ για να βρεθεί λύση για τον δήμο Κορινθίων είτε στο πρόσωπο του Πελοπίδα Καλλίρη είτε του Κώστα Κόλλια που επανέκαμψε, κάποιος “άλλος” πρέπει να φταίει…!
Οταν η μισή δημοτική ομάδα έχει αυτομολήσει και έχει κάνει άλλες επιλογές, προφανώς δεν φταίει ούτε ο Φούφουτος, ούτε κανένα μπλόγκ.
Η άποψη μας ήταν-είναι και θα παραμείνει καθαρή.
Ο κ.Νανόπουλος είναι εξαιρετικός σε όλα του αλλά δεν έχει την στόφα του ηγέτη για να κερδίσει τον δήμο Κορινθίων και να μαζέψει γύρω του τον πολιτικό και όχι μόνο χώρο του.
Δεν υπάρχει παγκόσμιο προηγούμενο η αντιπολίτευση του 50%, να διαλύεται πρώτη απο την ήδη επιβαρυμένη, κουρασμένη και χωρίς ηθικό πλεονέκτημα εξουσία.
Συνέβη στην Κόρινθο…!
Μην ψάχνει λοιπόν άλλοθι ο κ.Νανόπουλος και ας δεί τις δικές του ευθύνες…
Αυτά μόνο για αρχή γιατί έχουμε και άλλα πολλά να πούμε.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

Street Life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn