15.7 C
Corinth
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχική Γυναικα OMG! Το βερνίκι που αλλάζει χρώμα, μόλις βραχεί

OMG! Το βερνίκι που αλλάζει χρώμα, μόλις βραχεί

0
261
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Έρχεται εκείνη η στιγμή που η nail expert σου ζητάει να αποφασίσεις τι χρώμα θέλεις να βάψεις τα νύχια σου. Σχεδόν ένα τέταρτο και δεκάδες δοκιμές βερνικιών μετά, καταλήγεις (χωρίς βέβαια να είσαι σίγουρη ότι επέλεξες τη σωστή απόχρωση!).
Εάν νιώθεις μια κάποια ταύτιση με το παραπάνω story, τότε συνέχισε να διαβάζεις γιατί έχουμε τη λύση στην αναποφασιστικότητά σου. Πως θα σου φαινόταν να κάνεις ένα μανικιούρ που… αλλάζει χρώμα κατά τη διάρκεια της ημέρας;
Ένα –μεταμεσονύχτιο- scroll down στο instagram ήταν αρκετό για να ανακαλύψω το νέο mani-trend που έχει ενθουσιάσει όλα τα κορίτσια στο γραφείο. Βερνίκια που αλλάζουν χρώμα με το νερό! Τα μαύρα γίνονται λευκά, τα σκούρα μοβ γίνονται φούξια και όλα αυτά σε χρόνο dt.
Τι ακριβώς γίνεται;
Πρόκειται για ένα συγκεκριμένο βερνίκι που αλλάζει χρώμα με τη θερμότητα, χάρη στα heat-sensitive pigments που περιέχονται στη σύνθεση του . Σε θερμοκρασία δωματίου τα νύχια έχουν το χρώμα που βλέπεις στο μπουκαλάκι, μόλις όμως τα τοποθετήσεις κάτω από χλιαρό νερό, το χρώμα μεταμορφώνεται σε μια πιο ανοιχτή εκδοχή της αρχικής απόχρωσης!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn