Τελική ρήξη και κόντρα για την έκθεση Νανόπουλου-Πιτσάκη!

0
57
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ενα “μπλόγκ”, που διαστρεβλώνει διαρκώς την θέση του κ.Νανόπουλου, προκάλεσε εκνευρισμό στον επικεφαλής της αντιπολίτευσης , που λίγο αργότερα ύψωσε την φωνή του στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Παναγιώτη Πιτσάκη, μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, χθες το βράδυ.

Ο κ.Νανόπουλος επανέλαβε ότι θέλει να γίνει η έκθεση στην Κόρινθο…αλλά νόμιμα, που σημαίνει ότι παραμένει παράνομη…

Είναι η ίδια θέση που διατύπωσαν η κα.Καραμαλίκη και ο κ.Κορδώσης στο λιμενικό ταμείο και ενώ έχουν ήδη ληφθεί όλες οι νόμιμες άδειες απο τα περιβόητα 7 υπουργεία…η θέση ότι η εκθεσιακή δραστηριότητα, δεν είναι νόμιμη παρέμεινε και χθες το βράδυ…!

Ενδιάμεσα ο κ.Νανόπουλος, είπε ότι ο Πνευματικός δίνει άδειες στους πολιτικούς του φίλους και δεν υπάρχει ισονομία.

Ο κ.Πιτσάκης να σημειώσουμε είναι στέλεχος της ΝΔ και  φράση αυτή του δεξιού κ.Νανόπουλου τον εκνεύρισε και έγινε μία σχετική φασαρία όπως θα δείτε και στο βίντεο.

Κανονικά αν όλοι ήθελαν την έκθεση ή εκθεσιακή δραστηριότητα ή όπως θέλει να την πεί κάποιος το θέμα θα κρατούσε 3 λεπτά και δεν θα χρειάζονταν 60 και πλέον λεπτά για να φτάσουν σε ομοφωνία.

Ο κ.Νανόπουλος μέχρι τέλους υπερασπίστηκε την άποψη ότι η απόφαση δεν είναι σωστή γιατί πρέπει να λέγεται έκθεση, ξέροντας προφανώς ότι κάτι τέτοιο θα άφηνε πραγματικά στον αέρα και την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου αλλά και την διεξαγωγή της έκθεσης.

Στην προσπάθεια του μάλιστα να πεί ότι το δημοτικό συμβούλιο μεροληπτεί υπέρ του Επιμελητηρίου (!!!!!!!!!), θυμήθηκε ένα περίπτερο στον Συνοικισμό, το θέατρο Σοφικού και άλλα τινά, στα οποία πιθανόν να είχε δίκιο αλλά ήταν άσχετα με την έκθεση.

Στο τέλος με βαριά καρδιά είπε και η παράταξη του ναι στην διενέργεια της έκθεσης, αφήνοντας ανοικτό τον δρόμο σε όποιον θα θελήσει να κάνει…καταγγελίες….!

Συμπέρασμα 1ον:. Μία έκθεση που έχει 3 οκάδες αδειοδοτήσεις απο όλα σχεδόν τα υπουργεία, απο την αποκεντρωμένη διοίκηση, απο την περιφέρεια, απο τον δήμο Κορινθίων και τελεί υπο την αιγίδα του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας…πιθανόν να μην είναι νόμιμη….κατα την Συμμαχία Πολιτών…!

Συμπέρασμα 2ον.: Ο κ.Πιτσάκης κατάφερε να κερδίσει ΟΛΑ τα στοιχήματα που δημόσια έβαζαν (ειδήμονες και μη) ότι ποτέ δεν θα πάρει τις απαραίτητες άδειες και δεν θα κάνει την έκθεση. Και τις άδειες πήρε και η έκθεση γίνεται.Αυτό προφανώς και δεν είναι πολιτικά βολικό για τον κ.Νανόπουλο, γιατί κρεμίζεται ο μύθος…!

Συμπέρασμα 3ον.: Ο δεξιός υποψήφιος (εκτός και πλέον δεν είναι δεξιός) δήμαρχος και επίσημα και δημόσια βάζει απέναντί του το 100% δεξιό Επιμελητήριο Κορινθίας με την λογική ότι είναι διαπλεκόμενο με τον Πνευματικό….όπως και τόσους άλλους δεξιούς. ΟΠΟΤΕ δεν φταίει ικανένα μπλογκ…για την πορεία….Είναι θέμα επιλογών να χαρίσεις και το Επιμελητήριο στον Πνευματικό…!

Δείτε το βίντεο για να έχετε και προσωπική άποψη για τα παραπάνω:

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn