Δασαρχείο και δήμος Λουτρακίου έχουν παρατήσει τα Γεράνεια..!!!

0
211
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η Βόρεια πλευρά των Γερανείων είναι ένας από τους τελευταίους “πνεύμονες” της Νότιας Ελλάδας.
Περισσότερα από 70 χρόνια δεν έχει καεί με αποτέλεσμα τα ατελείωτα δάση που ανήκουν όλα στον δήμο Λουτρακίου, να είναι δύσβατα και να έχουν μεταμορφωθεί κυριολεκτικά σε ζούγκλα.
Η φυσική τους ομορφιά αλλά και η δράση τους στο κλίμα της περιοχής είναι καταλυτική.
Αυτός λοιπόν ο δασικός όγκος που είναι πολύτιμος είναι εντελώς ανυπεράσπιστος και από τύχη και μόνο δεν έχει καεί.
Οι παλιές ζώνες πυρασφάλειας έχουν και αυτές γίνει δάσος με αποτέλεσμα η προστασία τους να στηρίζεται σε ένα όχημα της Πυροσβεστικής και δύο συλλόγους εθελοντών.
Ακόμα και οι δασικοί δρόμοι που αποτελούν ένα είδος πυρασφάλειας είναι σε άθλια κατάσταση και παραμελημένοι.
Το δασαρχείο Κορίνθου προφανώς δεν έχει κανένα σχέδιο για την προστασία τους, δεν έχει πέσει ευρώ για την δημιουργία ζωνών πυρασφάλειας.
Το δασαρχείο Κορίνθου γνωρίζει πολύ καλά ότι αν ξεσπάσει εκεί φωτιά με όποιον αέρα και να φυσά δεν μπορεί να σταματήσει, με κανένα μέσον.
Με λίγα λεφτά κάθε χρόνο θα μπορούσε το δάσος αυτό να έχει μία αρκετά καλή αντιπυρική προστασία αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται εκτός των παράνομων υλοτόμων.
Οι υπάρχοντες δρόμοι θα μπορούσαν να σώσουν μεγάλο κομμάτι του δάσους αν το δασαρχείο είχε ενδιαφέρον και σχέδιο να μετατραπούν με λίγα χρήματα σε μία πρώτη ζώνη ανάσχεσης της φωτιάς.
Αν κοπούν δύο σειρές πεύκων από τις δύο πλευρές του δρόμου θα υπάρξει μία πολύ καλή καθαρή ζώνη που δεν θα επηρεάσει στο ελάχιστο το οικοσύστημα, απεναντίας θα το ανακουφίσει…
Οι δρόμοι είναι πολλοί, παρατημένοι και δύσβατοι μεν αλλά μπορούν να δημιουργήσουν ένα καλό σύστημα προστασίας για το βουνό.
Οπως βλέπετε και στην φωτογραφία που είναι από τον δρόνο Πίσια-Σχίνος, τα πεύκα έχουν ενωθεί από τις δύο πλευρές του δρόμου.
Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 έγιναν κάποια μικρά έργα πυροπροστασίας αλλά και αυτά εγκαταλείφθηκαν.
Αφημένο λοιπόν στην τύχη του το υπέροχο αυτό οικοσύστημα, που έχει απειροελάχιστη παράνομη δόμηση…περιμένει την σειρά του…!
Ούτε ο δήμος Λουτρακίου έχει κάποιο ενδιαφέρον, όπως φυσικά και η περιφέρεια.
Έχει τίποτα να πεί το δασαρχείο επ’ αυτού;
Αληθεύει ότι ιδιώτης ζήτησε με προσωπικά του έξοδα να καθαρίσει τις αντιπυρικές ζώνες και να κρατήσει τα ξύλα και του είπε ΟΧΙ ο δασάρχης Κορίνθου;;;;
Street Life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn