Κόρινθος ’06 | Ξεκίνησε με μεγάλες φιλοδοξίες και φέτος

0
130
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Την Δευτέρα το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο της Κορίνθου, ξεκίνησε και επίσημα η νέα χρονιά για την ομάδα της Κορίνθου 2006. Το παρών έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του στρατευμένου τερματοφύλακα Σταύρου Σκούρτη

Σε παλιούς και νέους παίκτες μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Μπινιάρης που τους ζήτησε να πετύχουν και τους τρείς στόχους που έχει η ομάδα για την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα, το κύπελλο Ελλάδας και το κύπελλο Κορινθίας.Είπε επίσης ότι τις επόμενες ημέρες στο ρόστερ θα προστεθεί ένας πολύ έμπειρους επιθετικός και ένας ακραίος μεσοεπιθετικός.

Λίγο πριν αναλάβει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας γυμναστής Χρήστος Παπαϊωάννου στους παίκτες μίλησε ο προπονητής Σταύρος Μπινιάρης που είπε ότι υπολογίζει σε όλους την δύσκολη σεζόν που έρχεται και όλοι πρέπει να δουλέψουν σκληρά μέσα στο γήπεδο.

Η παρουσίαση της ομάδας θα γίνει επίσημα στις 19 Αυγούστου στην εκδήλωση προς τιμή του χρυσού χορηγού κ.Παναγιώτη Πιτσάκη στην Αθλούπολη.

Και φέτος ανέβηκαν απο τις Ακαδημίες της ομάδας 7 νεαρά παιδιά που θα προπονούνται με την ανδρική ομάδα και θα πάρουν μέρος και σε παιχνίδια.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn