Peegasm | Το νέο επικίνδυνο σεξουαλικό trend προκαλεί ανησυχία

0
58
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Έχει τύχει σε όλους μας. Ίσως κάποια στιγμή κατανάλωσες υπερβολικά πολλούς καφέδες ή νερό και στη συνέχεια βρέθηκες «εγκλωβισμένη» σε κάποιο meeting ή μέσο μαζικής μεταφοράς, χωρίς καμία δυνατότητα να ανακουφιστείς.

Η ουροδόχος κύστη σου είναι γεμάτη αλλά η μόνη σου επιλογή είναι να…κρατηθείς, παρά το γεγονός ότι αισθάνεσαι έτοιμη να σκάσεις.
Επιτέλους, φτάνει η στιγμή της λύτρωσης, όταν το πεδίο είναι πλέον ελεύθερο και εμφανίζεται μπροστά σου σαν όαση η τουαλέτα. H ανακούφιση είναι κάτι το υπέροχο. Ίσως όμως… υπερβολικά υπέροχο για μερικές γυναίκες. Όπως φαίνεται, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που η πολύωρη αναβολή της ούρησης έχει «εκρηκτικά» αποτελέσματα, στα οποία μάλιστα κάποιες γυναίκες εθίζονται.
Και σε αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις αναφέρεται ο παράξενος όρος peegasm, ένα trend που – σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ – έχει προκαλέσει ανησυχία στους γυναικολόγους.

Τι στο καλό είναι όμως το peegasm; O όρος προέρχεται από τις λέξεις pee και orgasm (άρα η αντίστοιχη ελληνική μετάφραση θα ήταν κάτι σαν… «ουρ-γασμός») και σημαίνει την έντονη αίσθηση ανακούφισης και ηδονής που νιώθουν ορισμένες γυναίκες, όταν αναβάλουν την ούρηση για αρκετές ώρες και επιτέλους πηγαίνουν στη τουαλέτα.

Ένα thread του Reddit που αναφέρεται στο φαινόμενο καταγράφει την εμπειρία, όπως την περιέγραψε σε έναν χρήστη η κοπέλα του: «Όπως μου είπε πρόσφατα, όταν καθυστερεί να πάει στην τουαλέτα και τελικά το κάνει, βιώνει ένα είδος οργασμού που τον αισθάνεται από την κορφή ως τα νύχια. Αν μάλιστα συσφίγγει με ειδικό τρόπο τον κόλπο της ενώ ουρεί, οι πιθανότητες να έχει αυτήν την εμπειρία αυξάνονται. Όπως μου εξήγησε αυτού του είδους οι οργασμοί της προκαλούν ζαλάδα που διαρκεί λίγα λεπτά και διαφέρουν αρκετά από τους κλειτοριδικούς και κολπικούς οργασμούς της.

Στο ίδιο thread, αρκετές γυναίκες περιγράφουν ανάλογες εμπειρίες, με πολλές μάλιστα να αναφέρονται σε ακούσιους οργασμούς που έχουν την νύχτα, όταν αποκοιμιούνται με γεμάτη ουροδόχο κύστη. Αυτό, σύμφωνα με γυναικολόγους, δεν είναι παράξενο, αφού μια γεμάτη κύστη ασκεί πίεση στο πυελικό έδαφος και στα νεύρα που υπάρχουν εκεί, πυροδοτώντας σεξουαλικά όνειρα τα οποία καταλήγουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Πάντως η συνήθεια ορισμένων γυναικών να καθυστερούν την ούρηση για να βιώνουν αυτές τις… εμπειρίες είναι άκρως ανθυγιεινή σύμφωνα με τους επιστήμονες. Η Δρ. Charlotte Elder, γυναικολόγος και εκπρόσωπος του New Zealand College of Obstetricians and Gynaecologists προειδοποιεί ότι το trend του peegasm μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στην ουροδόχο κύστη μιας γυναίκας.

«Πρέπει να φερόμαστε με σεβασμό στο συγκεκριμένο όργανο. Είναι σημαντικό να ουρεί κανείς όταν το χρειάζεται, όχι όταν είναι έτοιμος να σκάσει», αναφέρει η γυναικολόγος στη New York Post, επισημαίνοντας ότι το τέντωμα της ουροδόχου κύστης μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό, που χρειάζεται χρόνια για να αποκατασταθεί.

Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα η ζημιά είναι μη αναστρέψιμη, με ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό, ενώ σοβαρός είναι και ο κίνδυνος ουρολοίμωξης μέσω αυτής της πρακτικής.

Δείτε βίντεο: Peegasm: Το νέο επικίνδυνο σεξουαλικό trend προκαλεί ανησυχία στους γυναικολόγους

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn