Τι “παίζεται” με τις δημοσιεύσεις για τον Ανδρέα Λυκουρέντζο;

0
5
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Καμία δήλωση περί υποψηφιότητας για την Περιφέρεια Πελοποννήσου από τον πρώην Υπουργό, Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Καμία σχέση με την πραγματικότητα, τα άρθρα που εμφανίζουν τον Ανδρέα Λυκουρέντζο να έχει αποδεχθεί την κάθοδο του στις Περιφερικές εκλογές ως επικεφαλής συνδυασμού της Νέας Δημοκρατίας στην Πελοπόννησο. Σε ερώτηση μας, που του έγινε τηλεφωνικά, αρνήθηκε να σχολιάσει ένα ανυπόστατο δημοσίευμα και επέμεινε στα όσα έχει ήδη ο ίδιος δηλώσει δημοσίως.

Αρχίζουν λοιπόν, τα “παιχνίδια” τακτικής, για την διεκδίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, καθώς από μια σύντομη έρευνα, το μόνο που προκύπτει είναι πως τέτοιες ανακριβείς ειδήσεις διασπείρονται από κύκλους που ενοχλήθηκαν, από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις στην Περιφέρεια, και στόχο έχουν την προσπάθεια να εκνευρίσουν τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος έχει απαγορεύσει στα στελέχη της ΝΔ να “αυτοχρίζονται υποψήφιοι” για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές και βουλευτικές εκλογές.

Άλλωστε, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος επικοινωνεί άμεσα τις δηλώσεις του μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook. Αν ίσχυε κάτι τέτοιο, θα το είχαμε διαβάσει πρώτα από τον ίδιο.

Δελής Δημήτριος

Πηγή | pna.gr

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn