Ελέγχουμε τα κινητά μας κάθε 12 λεπτά..!!!!

0
22
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η έρευνα η οποία διεξήχθη από την ρυθμιστική αρχή τηλεπικοινωνιών της Βρετανίας, αποκαλύπτει ότι ο μέσος βρετανός ενήλικας ελέγχει το κινητό του κάθε 12 λεπτά.Αυτό σημαίνει ότι σε αντιστοιχία, μόλις που απολαμβάνουν το ένα τέταρτο ενός επεισοδίου της αγαπημένης τους σειράς χωρίς να διακόψουν για μια γρήγορη περιήγηση στο κινητό τους.

Η έρευνα αποκάλυψε επίσης ότι δύο στους πέντε ενήλικες έχουν τον έλεγχο του κινητού τους στις άμεσες προτεραιότητές τους τα πρώτα πέντε λεπτά της ημέρας τους μόλις ξυπνήσουν και ότι το 71% από εμάς δεν κλείνουμε ποτέ τα κινητά. Αυτά τα στοιχεία υποδεικνύουν ότι έχουμε μπει επίσημα σε μία εποχή “ψηφικής εξάρτησης”.  Εν αντιθέσει με το 2008, όπου μόνο το 17% των ενηλίκων βρετανών διέθετε κινητό τηλέφωνο, τώρα, το 2018, το ποσοστό αυτό σχεδόν αγγίζει το 78%.  Όταν η πρώτη σου αντίδραση σε μια τέτοια στατιστική είναι “Μα τι στο καλό κάνει το υπόλοιπο 22% χωρίς κινητό;¨είναι μάλλον η σωστή στιγμή για να κάνεις ένα μικρό βήμα “πίσω”.

Για την ακρίβεια, για αυτό ακριβώς το λόγο σκεφτόμαστε ότι θα ήταν ωφέλιμο να επιβάλλουμε στους εαυτούς μας μια αποτοξίνωση από τα ηλεκτρονικά μέσα, το επονομαζόμενο “digital detox”. Η 24ωρη αποχή από τους υπολογιστές και τα κινητά μας, δεν μας έκανε και τόσο κακό άλλωστε! Για την ακρίβεια αξιοποιήσαμε το διαθέσιμο χρόνο για να ανακαλύψουμε νέα μέρη, να διαβάσουμε νέα βιβλία και να επικοινωνήσουμε με ουσιαστικό τρόπο με τους φίλους και την οικογένειά μας.  Μήπως ήρθε ξανά η ώρα για άλλο ένα “digital detox”;

Δεν αμφισβητούμε το γεγονός ότι το διαδίκτυο είναι ένα υπέροχο μέρος, γεμάτο με εξαιρετικές ιστοσελίδες και πως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση για διάφορα ζητήματα, όμως περνώντας τον περισσότερο χρόνο της ημέρας μας μπροστά από μια μικρή οθόνη, είναι επιβλαβές για την υγεία μας.  Το μπλε φως που εκπέμπεται από την οθόνη του κινητού μπορεί να διαταράξει ανεπανόρθωτα το φυσικό ωράριο του ύπνου μας ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχική μας υγεία.

Επομένως, εσένα που διαβάζεις αυτό το κείμενο, θα θέλαμε να σε ενθαρρύνουμε να αφιερώνεις χρόνο και εκτός της οθόνης σου.Πήγαινε μια βόλτα, δοκίμασε το διαλογισμό, πέρνα χρόνο με φίλους, ξεκίνα μια νέα δραστηριότητα, διάβασε ένα βιβλίο.Κάνε αυτό που πάντα ήθελες να κάνεις και ποτέ δεν έβρισκες το χρόνο να το πραγματοποιήσεις.Το να ζεις το παρόν είναι ένας από τους πιο όμορφους τρόπους να συνδέεσαι βαθύτερα με τον εαυτό σου και τους γύρω σου.«Αυτό σε βοηθά να έρχεσαι πιο κοντά στην ηρεμία και την ευτυχία» υποστηρίζει η Jess Hanley, ψυχοθεραπεύτρια και καθοδηγήτρια. «Το να βρίσκεσαι διαρκώς online, σημαίνει ότι δεν ζεις στο παρόν αλλά αποσπάσαι και ότι το μυαλό σου είναι αλλού», ενώ συνεχίζει ότι «Το να είσαι μονίμως συνδεδεμένος σου αποσπά την προσοχή από το να ακούς το σώμα σου, το οποίο είναι το βασικό εργαλείο που σε ενημερώνει σχετικά με το ποια είναι τα συναισθήματά σου την κάθε στιγμή. Το ζητούμενο είναι να εναρμονίσεις σώμα και πνεύμα ώστε να δουλεύουν ταυτόχρονα ως ομάδα υπέρ σου και μια αποχή από τα ηλεκτρονικά μέσα θα σου δώσει το χώρο και το χρόνο για να μπορέσεις να δουλέψεις πάνω σε αυτό. Αντί να κοιτάς το κινητό σου συνέχεια, μπορείς να αξιοποιήσεις αυτό το χρόνο για να συνδεθείς περισσότερο με τον ίδιο σου τον εαυτό».

Ίσως αναρωτηθείς γιατί σε ενθαρρύνουμε να περάσεις χρόνο μακριά από το διαδίκτυο και συνεπώς από την ιστοσελίδα μας. Η αλήθεια είναι ότι ενδιαφερόμαστε για τους αναγνώστες μας και παρά το γεγονός ότι λατρεύουμε να βλέπουμε ότι διαβάζεις τα άρθρα μας, να σε βλέπουμε στο Facebook μας και να λαμβάνουμε τα μηνύματά σου στο Instagram, θέλουμε να αφιερώσεις χρόνο στους και αγαπημένους σου ανθρώπους και κυρίως στον εαυτό σου.

Δεν επωφελείται μόνο η ψυχική σου υγεία από μια 24ωρη αποτοξίνωση από το διαδίκτυο.   “Η αποχή από το τηλέφωνο και τους υπολογιστές είναι ευεργετική και για την επιδερμίδα σου”,  υποστηρίζει η  Sarah-Jane Tipper,  κλινική διευθύντρια της Pure Swiss Boutique. “Εβδομήντα τοις εκατό από τις βλάβες της επιδερμίδας προκαλούνται από το τεχνητό HEV φως από τις οθόνες και τις ηλεκτρονικές συσκευές. Το HEV μπορεί να αποτελέσει την αιτία πρόωρης γήρανσης της επιδερμίδας και δεδομένου του χρόνου που περνάμε μπροστά από οθόνες, αυτό είναι μάλλον κάτι το οποίο πρέπει να αρχίσουμε να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας. Μια καλή ιδέα θα ήταν να οργανώσεις το δικό σου 24ωρο digital detox

Ως παιδί, λάτρευα να ονειροπολώ για ώρες.  Οι γονείς μου σπανίως έβλεπαν τηλεόραση και για την ακρίβεια θεωρούσαν ότι θα επιδρούσε αρνητικά στην ανάπτυξη του μυαλού μας, επομένως η χρήση της τηλεόρασης περιοριζόταν σε αυστηρά μια ώρα την ημέρα. Παρά τα τότε παράπονά μου περι αδικίας, αναγνωρίζω εκ των υστέρων ότι η δημιουργική μου σκέψη και η καριέρα μου αναπτύχθηκαν εξαιτίας αυτού του περιορισμού και όλες τις φορές που βασιζόμασταν με τα αδέρφια μου στην φαντασία μας για να διασκεδάσουμε.

Τώρα, είμαι όπως όλοι οι λάτρεις της τεχνολογίας της ηλικίας μου: εθισμένη στις συσκευές μου. Παρά το ότι έχω όλα τα εφόδια και τις βάσεις για να επαξαρτηθώ από τις ηλεκτρονικές συσκευές, η δύναμη της συνήθειας είναι τόσο μεγάλη που το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις επιστρέψω στο σπίτι είναι να ανοίξω την τηλεόραση. Και ενώ ονειρεύομαι συνεχώς όλα όσα μπορώ να κάνω τα σαββατοκύριακα στον ελεύθερό μου χρόνο, μόλις ανοίξω τον υπολογιστή μου ο χρόνος πετάει, ενώ κάθε φορά που ταξιδεύω ή μου συμβαίνει κάτι υπέροχο, το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να το απαθανατίσω με το κινητό μου.

Το να χρησιμοποιώ την οθόνη ως το μέσο μου ανάμεσα σε εμένα και τον κόσμο, με κάνει απλά να βρίσκομαι στο ίδιο σημείο με όλους τους υπόλοιπους, δηλαδή να ζω μέσα από την οθόνη και όχι πραγματικά τη ζωή μου.

Για να μην παρεξηγηθώ θεωρώ ότι η τεχνολογία είναι κάτι υπέροχο, έχω χτίσει την καριέρα μου πάνω σε αυτή και επιπλέον με φέρνει πιο κοντά με την οικογένειά μου που μένουμε μακριά ενώ μου αρέσει να αλληλεπιδρώ με τον κόσμο άμεσα μέσω του διαδικτύου.

Ωστόσο ακριβώς επειδή η δουλειά μου είναι τόσο εστιασμένη στα ψηφιακά μέσα, είναι δύσκολο να αποσυνδέομαι από αυτό ακόμη και όταν έχει περάσει το ωράριό μου.Η πίεση της δουλειάς και η ανταγωνιστικότητα του διαδικτύου μου προκαλούν άγχος ωστόσο είναι πρακτικά αδύνατο λόγω υποχρεώσεων να μείνω αποσυνδεδεμένη.

Παρά την αρχική ορμή να μην προσπαθήσω καν να ακολουθήσω την αποτοξίνωση, επιβλήθηκα στον εαυτό μου και δεν παραστράτησα. Έτσι άρχισα σταδιακά να παρατηρώ καλύτερα τον κόσμο γύρω μου, όπως τα χρώματα του ουρανού ή να αξιοποιώ τον χρόνο “βαρεμάρας” μου εκτός των social media για να κάνω κάτι πραγματικά ουσιαστικό, όπως το να κοιμηθώ! Όχι μόνο αυτό, αλλά από τη δεύτερη κιόλας μέρα, διαπίστωσα ότι μου μένει περισσότερος χρόνος για να ασχοληθώ και με άλλα πράγματα όπως την τακτοποίηση του σπιτιού πριν πέσω για ύπνο. Ακόμη, άρχισα να έχω καλύτερη ποιότητα ύπνου αφού κοιμόμουν πιο βαθιά και ήρεμα χωρίς διακοπές. Επιπλέον, στον ενδιάμεσο χρόνο της ημέρας μου, που σε διαφορετική περίπτωση θα βαριόμουν ή θα ασχολούμουν με το κινητό, ξεκίνησα να κάνω διάφορες διαδρομές στη φύση και να απολαμβάνω τις βόλτες στον καθαρό αέρα. Σταδιακά, άρχισα να θέλω να κάνω αυτή τη βόλτα χωρίς τα ακουστικά μου για τη μουσική και να επικεντρώνομαι στον ήχο που κάνουν τα τριζόνια και τα πουλιά στο πάρκο. Δεν έχω αισθανθεί ποτέ ξανά τόσο ήρεμη και διαπίστωσα ότι δεν μου ήρθε η επιθυμία ούτε μια φορά να καταγράψω τις στιγμές μέσω του κινητού μου.

Μία ακόμη συνέπεια του digital detox είναι ότι άρχισα να επικοινωνώ καλύτερα με τους ανθρώπους γύρω μου. Την τελευταία μέρα της αποχής αισθάνομαι πολύ παραγωγική και παρά τον φόρτο εργασίας, βρίσκω χρόνο να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν.

Όλο αυτό με έκανε να επανεκτιμήσω τις ανάγκες μου και να μπορώ να κρατώ μια ισορροπία στη χρήση των social media, ώστε αυτά να μου είναι πραγματικά ευχάριστα για όσο χρειάζεται και όχι εθιστικά.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn