Το 18% του Σταυρέλη ανατρέπει το σκηνικό στην Κόρινθο..!

0
59
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στα επιτελεία των κκ.Πνευματικού και Νανόπουλου, έβαζαν στοίχημα, ότι ο Νίκος Σταυρέλης δεν θα καταφέρει να συσπειρώσει περισσότερο απο 5-6% των ψηφοφόρων της Κορίνθου.
Και ξαφνικά ήρθε η δημοσκόπηση που εκτινάσσει στο 18% (ότι λέει η δημοσκόπηση) το ποσοστό του υποψηφίου που δεν τον…έβλεπαν καν…!
Είναι ένα τεράστιο ποσοστό για έναν άνθρωπο που έχει ακόμα πολύ μικρή αναγνωρισιμότητα, αναζητά τα δικά του πατήματα και είχε το βάρος να απολογείται για  καιρό γιατί έφυγε από την παράταξη του δημάρχου.
Το ποσοστό έκπληξη, που έκανε πολλούς να τρίβουν τα μάτια τους δεν είναι τυχαίο αλλά αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνει ο ίδιος και οι συνεργάτες του.
Στην πράξη αποδείχθηκε και μετρήθηκε μάλιστα χωρίς να μπορεί πλέον να το αμφισβητήσει ούτε ο ίδιος ο κ.Πνευματικός ότι “η σαβούρα “, όπως αποκάλεσε την κίνηση Σταυρέλη, έχει ισχυρές κοινωνικές ρίζες και προοπτικές.
Και οι λόγοι είναι συγκεκριμένοι:
Ο Νίκος Σταυρέλης δεν έχει:
-Αναγνωρισιμότητα, γιατί τόσα χρόνια στον δήμο, ασχολήθηκε με την ουσία και όχι τις δημόσιες σχέσεις
-Απο χαρακτήρα δεν είναι καλοχαιρέτας, ούτε είχε λόγους να κτυπά στην πλάτη τους πάντες, αφού η δουλειά του στον τραπεζικό χώρο απαιτούσε και σοβαρότητα και σεμνότητα.
-Δεν είναι trendy, ούτε επίκεντρο της lifestyle ζωής της Κορίνθου. Μοιάζει περισσότερο με συντηρητικός και αυστηρός…
Ο Νίκος Σταυρέλης όμως έχει:
-Είναι σοβαρός, μετρημένος και καθαρός στις θέσεις και τις σχέσεις του
-Είναι ένας κανονικός άνθρωπος χωρίς εξάρσεις και μανίες και με ήθος.
-Εχει γνώσεις για την αυτοδιοίκηση που εκθειάζουν εχθροί και φίλοι.Ξέρει τον δήμο και μπορεί να διοικήσει.
Στο τελευταίο είναι όλο το μυστικό για το αναπάντεχο για πολλούς ποσοστό.
Στο πρόσωπο του οι Κορίνθιοι αντιλαμβάνονται ότι βλέπουν έναν άνθρωπο που ομαλά και χωρίς πολώσεις μπορεί να επαναφέρει την Κόρινθο στην ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ.
Επιπλέον κάνει υποδειγματική προεκλογική εκστρατεία με την μέθοδο του μερμηγκιού.
Εναν-έναν μαζεύει τους ψηφοφόρους του, με διάλογο, προτάσεις και νέους στόχους.
Και μπορεί στην αρχή οι επιλογές του να μην εντυπωσίασαν αλλά όλοι δουλεύουν στο μέτρο της αποδοχής του καθενός και τα αποτελέσματα στην κοινωνία φαίνονται πλέον.
Σε μία λίγο πιο βαθειά ερμηνεία του αποτελέσματος της δημοσκόπησης, ο Νίκος Σταυρέλης, αποτυπώνει την πραγματική ανάγκη των Κορινθίων να βρεθεί ένας δήμαρχος που θα ξεκινά με τα αυτονόητα και θα υλοποιεί τα όνειρα.
Δηλαδή δίνει το αίσθημα της ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ.
Πλέον είναι στο χέρι του αυτή την κοινωνική αποδοχή να την κάνει ένα ισχυρό πλειοψηφικό ρεύμα. Κάτι που δεν εύκολο αλλά δεν είναι και δύσκολο για κάποιον που σκέπτεται πριν ενεργήσει.
Πάντως ένα είναι σίγουρο ότι πλέον έχει αλλάξει ο τρόπος που οι Κορίνθιοι βλέπουν τον Νίκο Σταυρέλη και στηρίζουν πάνω του ελπίδες.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn