Καύσωνας και ακραία φαινόμενα στην Ευρώπη…!

0
18
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Καύσωνας άνευ προηγουμένου μαστίζει την Ευρώπη με την κλιματική αλλαγή να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και τους ειδικούς να προειδοποιούν πως αυτή είναι η αιτία του καύσωνα παγκοσμίως.

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΨΑΛΑ

Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός στην Ουψάλα πλημμύρισε. Μετά το πρώτο σοκ οι επιβάτες αποφάσισαν να διασκεδάσουν.

Βρήκαν πρόσφορo έδαφος για παιχνίδια. Πήραν τα σωσίβιά τους, τα παιχνίδια θαλάσσης, φόρεσαν τα βατραχοπέδιλά τους και δροσίστηκαν.

ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

Σχεδόν όλες οι φωτιές στη Σουηδία έχουν τεθεί υπό έλεγχο και πολλοί ξένοι πυροσβέστες οι οποίοι έσπευσαν να βοηθήσουν τους συνάδελφους τους επιστρέφουν στις χώρες τους.

ΙΤΑΛΙΑ: ΣΤΑ ΥΨΗ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ

Ο υδράργυρος στην Ιταλία χτυπάει κόκκινο.

Οι τουρίστες στη Ρώμη δροσίζονται στα σιντριβάνια της ιταλικής πρωτεύουσας.

Με δροσερά μεζεδάκια ανακουφίζονται από τον καύσωνα τα ζώα στο ζωολογικό πάρκο της πόλης. Αύριο Τετάρτη, το θερμόμετρο αναμένεται να δείξει 38 βαθμούς κελσίου.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΞΗΡΑΣΙΑ

Σε απόγνωση είναι οι αγρότες στη Γερμανία. Η σοδειά τους καταστρέφεται από τον παρατεταμένο καύσωνα. Ζητούν βοήθεια η οποία ανέρχεται στο 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

112 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις φονικές πυρκαγιές της Πορτογαλίας πέρυσι. Τώρα εν αναμονή υψηλών θερμοκρασιών οι οποίες θα φτάσουν και τους 45 βαθμούς κελσίου σε ορισμένες περιοχές, οι αρχές έχουν κινητοποιήσει άνευ προηγουμένου ενισχύσεις.

Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΥΣΩΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Το καμπανάκι του κινδύνου έχει χτυπήσει και οι ειδικοί προειδοποιούν.

«Είμαι πολύ σίγουρη ότι δεν θα είχαμε αυτόν τον καυτό αέρα, αυτόν τον καύσωνα αυτή τη στιγμή χωρίς την κλιματική αλλαγή» εξηγεί η κλιματολόγος Τζοάνα Χέϊ.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn