Τατούλης | Τα προβλήματα λύνονται με συνεννόηση

0
10
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 στην ΤΚ Κούβελα του Δήμου Οιχαλίας για τον εορτασμό μνήμης του Οπλαρχηγού Γιαννάκη Μέλλιου.

Η τελετή ξεκίνησε με τέλεση τρισάγιου μπροστά από τον ανδριάντα του Γιαννάκη Μέλλιου από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τριφυλίας κ.κ. Χρυσόστομο, ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων από τους επίσημους και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον Στρατηγό ΕΑ Παναγιώτη Γεωργακόπουλο.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της ΤΚ Τάσος Ασημακόπουλος ζήτησε από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου λέγοντας του χαρακτηριστικά «Εμείς δεν σας καλούμε για να μας κάνετε έργα, αλλά σας καλούμε γιατί σας αγαπάμε. Ο λόγος σας στην περσινή εκδήλωση του Σουλιμά έκανε πολλούς ανθρώπους να κλάψουν»

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο Περιφερειάρχης τόνισε για μία ακόμα φορά την προσφορά, την προσωπικότητα, τις αδιαπραγμάτευτες αρχές και αξίες των Ντρέδων και του Οπλαρχηγού Γιαννάκη Μέλλιου κατά την διάρκεια της Επανάστασης του 1821, τονίζοντας πώς το σημαντικότερο είναι «Να μπορέσουμε να κρατήσουμε τη μνήμη ζωντανή. Είναι μικρός ο τόπος σας, είναι μικρός ο τόπος μας, αλλά είναι ένας τόπος με πολλές θύμησες από την ιστορία, από τις γενναιότητες και τον ηρωισμό των κατοίκων του. Για αυτό είναι ένας τιμημένος τόπος και η τιμή αποδίδεται όταν οι θύμησες μας είναι ζωντανές και μας δείχνουν το δρόμο της γνώσης, της ενημέρωσης και της μεγάλης τιμής»

Για να καταλήξει στην ομιλία του ο Περιφερειάρχης, συνδέοντας το χθες με το σήμερα: «Σήμερα, μετά την μεγάλη καταστροφή θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας πώς αυτός ο τόπος δεν είναι στα χέρια κανενός, αλλά είναι στα χέρια όλων μας.

Αυτή την στιγμή απαιτείται συναίνεση και συνεννόηση προκειμένου να αντιμετωπίσει ο τόπος μας να αντιμετωπίσει τα μεγάλα του προβλήματα. Χωρίς την συναίνεση δεν μπορεί να υπάρξει καμία ελπίδα και καμία προσδοκία»

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμα, οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Ντίνα Νικολάκου, Αντωνία Μπούζα, ο Δήμαρχος Οιχαλίας κ. Αριστείδης Σταθόπουλος

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn