Tρόμος στην Κορινθία | Υπάρχουν δεκάδες οικισμοί σαν το Μάτι…!

0
284
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η Εθνική τραγωδία που συνέβη στο Μάτι της Αττικής, έχει σπείρει τρόμο στην Κορινθία, στην οποία υπάρχουν δεκάδες οικισμοί στην ίδια περίπου κατάσταση που ήταν το Μάτι και σε κάποιες περιπτώσεις σε ακόμα χειρότερες.

Δεκάδες οικισμοί που έγιναν αυθαίρετα μέσα σε πευκοδάση του νομού χωρίς κανένα σχέδιο και καμία προστασία απο πιθανή φωτιά.

Οικισμοί σε απίθανα μέρη, που σε πολλούς δεν υπάρχουν έξοδοι διαφυγής την κακιά στιγμή.

Εννοείται ότι δεν υπάρχει καμία πρόνοια και για τίποτα και μέχρι σήμερα δεν είχε κανείς σκεφτεί ποιά μπορεί να είναι η κατάληξη απο την ασύμμετρη συνύπαρξη των πεύκων με τα σπίτια, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι φτιαγμένα με φτηνά υλικά.

Απο τους Αγίους Θεοδώρους μέχρι και το Δερβένι σε όλο το μήκος και το πλάτος της Κορινθίας υπάρχουν οικισμοί που ξεκίνησαν αυθαίρετα και οι κάτοικοι τους εξαντλήθηκαν στην προσπάθεια να νομιμοποιηθούν.

Οι οικισμοί-μπαρουταποθήκες είτε στην παραλία είτε στους δασικούς όγκους, πλέον αποκτούν άλλη διάσταση.

Οι αδικοχαμένοι στο Μάτι, έχουν τρομοκρατήσει χιλιάδες ιδιοκτήτες στους οικισμούς αυτούς της Κορινθίας που πλέον διαπίστωσαν ότι η φύση έρχεται η ώρα που παίρνει πίσω με τραγικό τρόπο ότι της πήρες.

Η ωραία θέα, το πράσινο περιβάλλον και η δροσιά μπορούν να γίνουν ανα πάσα στιγμή πύρινος εφιάλτης…

Ισως είναι μία ευκαιρία οι δήμοι αλλά και η περιφέρεια να προχωρήσουν σε αποφασιστικά βήματα προστασίας των ανθρώπων αυτών και των σπιτιών τους,έχοντας πάντα στο μυαλό τους ότι κανείς δεν ξέρει, που ,πότε και πως μπορεί να επαναληφθεί μία νέα τραγωδία.

Κανένας δήμος στην Κορινθία δεν έχει έχει σοβαρό σχέδιο εκκένωσης των οικισμών αυτών σε περίπτωση μεγάλης πυρκαγιάς, αλλά ούτε και λήψης μέτρων για την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων.

Ισως ο αντιπεριφερειάρχης πρέπει να συγκαλέσει άμεσα σύσκεψη των δημάρχων και να ληφθούν μέτρα για να μην θρηνήσουμε και άλλους συμπατριώτες μας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

Streetlife

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn