Σε ύφεση οι φωτιές στα Γεράνεια και το Ζεμενό

0
29
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ενεργά είναι, αλλά ευτυχώς όχι απειλητικά προς το παρόν, μέτωπα με πυρκαγιές σε Κινέτα, Καλλιτεχνούπολη και Ζεμενό Κορινθίας, αλλά και στο χωριό Βρύσες στα Χανιά.

Στα Γεράνεια Όρη και την Κινέτα η φωτια βρίσκεται σε ύφεση, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της Πυροσβεστικής. Στην περιοχή επιχειρούν 74 οχήματα, 176 πυροσβέστες, 37 άτομα πεζοπόρο, 1 ελικόπτερο και εννέα οχήματα ΟΤΑ.

Στην Καλλιτεχνούπολη δυνάμεις της πυροσβεστικής εξακολουθούν να δίνουν μάχη με διάσπαρτες εστίες. Στο σημείο βρίσκονται 190 πυροσβέστες με 96 οχήματα, 90 άτομα πεζοπόρο, 12 εθελοντές και 10 οχήματα ΟΤΑ.

Στο Ζεμενό Κορινθίας η φωτιά είναι σε ύφεση. 80 πυροσβέστες με 30 οχήματα και 18 άτομα πεζοπόρο εξακολουθούν να αγωνίζονται να σβήσουν τη φωτιά.

Στο μέτωπο των Βρυσών βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο. Στο σημείο βρίσκονται 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα και 10 μέλη δύο πεζοπόρων τμημάτων.

Συνολικά 8.500 στρέμματα έγιναν στάχτη από τις δύο καταστροφικές πυρκαγιές που χτύπησαν τον νομό τα τελευταία 24ωρα. Πιο συγκεκριμένα, στον Κακόπετρο καταστράφηκαν 800 στρέμματα δάσους, 500 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης και άλλα 200 γεωργικής.

Στις Βρύσες, όπου σημειώθηκαν και οι μεγαλύτερες σε έκταση καταστροφές έγιναν στάχτη 3.000 στρέμματα δάσους και 4.000 στρέμματα γεωργικής έκτασης. Επίσης στις φλόγες παραδόθηκαν και καταστράφηκαν ολοσχερώς 15 οχήματα και δύο αποθήκες. Δεν έχουν καταγραφεί ζημιές στο ζωϊκό κεφάλαιο, και το ευτύχημα ήταν πως δεν υπήρξαν ανθρώπινες απώλειες.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn