Μονάδα καλλιέργειας χασίς στην Κόρινθο

0
270
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Εγκυρη και αξιόπιοστη πηγή του Street Life, μας ενημέρωσε ότι σύντομα στον δήμο Κορίνθου θα γίνει εκτεταμένη καλλιέργεια χασίς (κάνναβις).
Εταιρεία από την Αθήνα αγόρασε μεγάλη έκταση μεταξύ Κορίνθου και Εξαμιλίων για να καλλιεργήσει χασίς και φαίνεται να έχει εξασφαλίσει τις άδειες από τις τοπικές αρχές της Κορίνθου…!
Η κάνναβη μπορεί να καλλιεργηθεί με νόμιμο τρόπο πλέον και στην χώρα μας.
Για τους Ελληνες παραγωγούς, «υπάρχει ήδη η βιομηχανική κάνναβη που είναι πολύ αποδοτική και έχει χρήσεις σε πάρα πολλούς τομείς. Υπάρχει δύο χρόνια ο νόμος, θα μπορούσαν να έχουν καλλιεργήσει και μεταποιήσει πολλά προϊόντα. Η φαρμακευτική κάνναβη έχει πολύ πιο αυστηρές προδιαγραφές. Από την ασφάλεια του χώρου, τη φύλαξη, τις κάμερες, απαιτεί περιφράξεις με συρματόπλεγμα τρία μέτρα… Πώς θα πουλήσεις κάνναβη αν δεν την ελέγξεις; Η παραγωγή για τη φαρμακευτική κάνναβη πρέπει να διασφαλίσει ότι δεν θα γίνει παρανομία, άρα κοστίζει περισσότερο».
Ομάδες εταιρειών φαρμακευτικής κάνναβης από τον Καναδά, τις ΗΠΑ, την Ευρώπη, το Ισραήλ έχουν έρθει σε επαφή με την ελληνική κυβέρνηση, εκδηλώνοντας ενδιαφέρον να επενδύσουν ώς και σε «βιομηχανικά πάρκα» μεγάλων μονάδων καθετοποιημένης καλλιέργειας.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn