5 τάσεις στα φορέματα του φθινοπώρου

0
75
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Δεν υπάρχει τίποτα που να αγαπάμε περισσότερο από ένα on-the-go φόρεμα για κάθε μέρα.

Φυσικά, το να ξέρετε πρώτες όλες τις νέες τάσεις, είναι η καλύτερη στρατηγική για να ξεχωρίσετε. Και αφού ενημερωθείτε για όλα τα νέα trends στα φορέματα της νέας σεζόν (ναι το φθινόπωρο έρχεται), μπορείτε να τα υιοθετήσετε από τώρα κιόλας!

Όπως συμβαίνει με πολλές πρόσφατες τάσεις, τα φορέματα του φθινοπώρου γεννούν την νοσταλγία μέσα από ρομαντικές σιλουέτες και το στιλ της παλιάς Δύσης, αλλά και γραμμές, που εμπνέονται από τη δεκαετία του ’90 (η βιομηχανία μόδας δεν μπορεί να ξεχάσει με τίποτα αυτή τη δεκαετία.) Είτε είστε οπαδός του μίνι, μίντι ή μάξι, υπάρχει μια version για εσάς με ιδιαίτερο σχήμα και εντυπωσιακά prints.

Εμείς βρήκαμε τις 5 τάσεις στα φορέματα για το φθινόπωρο του 2018 που μπορείτε να φορέσετε από σήμερα κιόλας, στα πιο ψαγμένα urbal λουκ.

Αnimal Prints

Τη νέα σεζόν τα φορέματα έρχονται με τα πιο «άγρια», κομψά μοτίβα. Από λεοπάρ σε snakeskin και χρωματισμούς ζέβρας, τα animal prints έχουν ισχυρή παρουσία στα φθινοπωρινά κομμάτια.

Zara

Prairie

Εξαιρετικά θηλυκά, με λεπτομέρειες όπως puffy sleeves, κορσέδες στην μέση και full skirts τα φορέματα prairie είναι ρομαντικά και αιθέρια.

Love Shack fancy

Disco

H δεκαετία του 80 αποτέλεσε την μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης για τους σχεδιαστές και τα φορέματα που έρχονται, έχουν λαμπερά, πολύχρωμα υλικά που παιχνιδίζουν στο φως.

LPA

Μελαγχολικά φλοράλ

Σε αντίθεση με τα φωτεινά λευκά φορέματα του καλοκαιριού, τα νέα floral τοποθετούνται σε σκούρο φόντο και το αποτέλεσμα είναι άκρως θηλυκό και σαγηνευτικό.

Ganni, My Theresa

Square Necklines

Μετά τα τοπ το 90s τετράγωνο ντεκολτέ περνά και στα φορέματα και γίνεται η νέα τάση που πρέπει να αγκαλιάσετε.

Reformation

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn