Οι ανίκανοι αφήνουν 3 μέρες να καίγονται τα Γεράνεια

0
18
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Δύο ημέρες με πλήρη σχεδόν άπνοια και δεν μπορούν να σβήσουν την φωτιά..

Ο αρμόδιος υπουργός Τόσκας και η κα. Θελερίτη που έκαναν αγώνα να ανοίξει η ΕΡΤ των σκανδάλων…περιμένουν απο την Ιταλία να στείλει δύο καναντέρ, μήπως και θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά σε συνθήκες άπνοιας το επαναλαμβάνουμε.

Η ζημιογόνα ΕΡΤ = 12 καινούρια καναντέρ…!!!!!!!!

Ο δήμαρχος Λουτρακίου δεν φταίει και παρακαλά όποιον μπορεί.

Δύο ολόκληρες ημέρες η ελλεπής και ταλαιπωρημένη Πυροσβεστική προσπαθεί χωρίς μέσα και χωρίς κυβερνητικό σχέδιο…με υπεράνθρωπες προσπάθειες

Στις συσκέψεις είναι πρώτοι…

Στο σημείο της μεγάλης πυρκαγιάς που πλήττει για τρίτη συνεχόμενη ημέρα την περιοχή της Κινέττας και των Αγίων Θεοδώρων μετέβησαν ο Ευρωπαίος Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων Χρήστος Στυλιανίδης και Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης οι οποίοι πραγματοποίησαν σύσκεψη με τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιο Αλκ. Γκιώνη, τη Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Νομού Κορινθίας Μαρία Θελερίτη, τον πρώην Αντιδήμαρχο Αγίων Θεοδώρων Σωτήρη Νικολάου, τον Συντονιστή Υποστήριξης Πυροσβεστικού Σώματος, εκπροσώπους της Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και της ΕΜΑΚ για την πορεία των επιχειρήσεων στο μέτωπο της πυρκαγιάς.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί τηλεφωνική συνομιλία του Δημάρχου κ.Γκιώνη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νικόλαο Τόσκα, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σταλούν αεροπλάνα από την Ιταλία που θα συνδράμουν αποτελεσματικά στο δύσκολο έργο της κατάσβεσης του πύρινου μετώπου.

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn