Βραδιά Πανσελήνου από το Ναυτικό Όμιλο Κιάτου

0
7
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η πανσέληνος του Ιουλίου είναι μόνο η αφορμή για τη διοργάνωση μιας ακόμη όμορφης γιορτής δίπλα στη θάλασσα.
Το Σάββατο 28 Ιουλίου ο Ν.Ο. Κιάτου υποδέχεται όλες τις φίλες και τους φίλους του στις εγκαταστάσεις στην οδό Γ. Γιαννόπουλου 1, σε μια μουσική βραδιά κάτω από το φως του φεγγαριού στο ομορφότερο σημείο της πόλης.
Η βραδιά θα ξεκινήσει από νωρίς, στις 8:30, με παράσταση κουκλοθέατρου από τη Λέσχη Κούκλας και Θεάτρου Σικυώνας για τους μικρούς φίλους και θα συνεχίσει με παιδικά τραγούδια για τη θάλασσα.
Στις 9:30 αναλαμβάνουν οι Γιάννης Ρασούλης και Γιάννης Κιμπιτζής να μας ταξιδέψουν σε αγαπημένα μουσικά μονοπάτια δίπλα στη θάλασσα με σύμμαχο το ολόγιομο φεγγάρι. Την παρέα των δύο Γιάννηδων θα πλαισιώσει και η Κωνσταντίνα Δουβή.
Η εκδήλωση, που έχει γίνει πια θεσμός, διοργανώνεται με την αρωγή του Δήμου Σικυωνίων και του ΝΠΔΔ «Η ΜΗΚΩΝΗ» και υποστηρίζεται από την «Ομάδα εθελοντών του Δήμου». Στόχος και φέτος είναι η ενίσχυση του «Κοινωνικού Παντοπωλείου». Γι΄αυτό στην είσοδο, αντί εισιτηρίου, όποιος το επιθυμεί μπορεί να προσφέρει τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, γάλα εβαπορέ κλπ) για εκείνους που τα έχουν ανάγκη.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn