Στον Ισθμό η θαλαμηγός αξίας 820.000.000 ευρώ..!

0
162
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το εντυπωσιακό «Galactica Super Nova», αξίας 820.000.000 ευρώ, πέρασε χθες το μεσημέρι τον Ισθμό της Κορίνθου, αφήνοντας τους πάντες με ανοικτό το στόμα, απο την ομορφιά και την πολυτέλεια του.

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε στο κανάλι το βραβευμένο στην Ιταλία σούπερ γιοτ «Galactica Super Nova», με το εντυπωσιακό σκαρί αξίας 820.000.000 ευρώ.

Η θαλαμηγός είναι μία από τις 200 μεγαλύτερες στον κόσμο και από τις ταχύτερες στην κατηγορία της, καθώς με την προσθήκη τρίτης μηχανής μπορεί και αναπτύσσει ταχύτητα μεγαλύτερη των 30 κόμβων.

Το «Galactica Super Nova» αποτελείται από τρία καταστρώματα, έχει το δικό του beach club, ιδιωτικό ελικοδρόμιο, τζακούζι, χαμάμ, εστιατόριο, κινηματογράφο και αποβάθρα για ηλιοθεραπεία. Διαθέτει μία master σουίτα, μία VIP και τέσσερις ακόμη σουίτες που μπορούν να φιλοξενήσουν 12 άτομα. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει έως 18 άτομα πλήρωμα σε οκτώ καμπίνες. Η αεροδυναμική σχεδίασή του το βοηθά να ξεπερνά τα 30 μίλια την ώρα, ενώ το μήκος του αγγίζει τα 70 μέτρα.

Το «Galactica Super Nova» ανήκει στην κατηγορία των σούπερ γιοτ τύπου «Kometa», των ολλανδικών ναυπηγείων Heesen, που έχουν έδρα το λιμάνι του Ος. Τα σκάφη της Heesen ναυπηγούνται μόνο έπειτα από παραγγελία, αφού η εσωτερική διαρρύθμιση διαμορφώνεται κατόπιν υποδείξεων του ιδιοκτήτη, σε συνεργασία με γνωστούς σχεδιαστές. Από το 1979 έως σήμερα το ναυπηγείο έχει κατασκευάσει πάνω από 75 σκάφη αναψυχής, τα οποία βρίσκονται στη λίστα με τα πιο εντυπωσιακά του πλανήτη.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn