100 πνιγμοί στις ελληνικές παραλίες από την 1η Ιουνίου

0
16
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία του Λιμενικού για τους πνιγμούς ανθρώπων στη χώρα μας από την πρώτη ημέρα του καλοκαιριού έως και σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα από την 1η Ιουνίου έως και τις 20 Ιουλίου, 110 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις ελληνικές παραλίες. Εξ αυτών οι 74 ήταν Έλληνες, 33 αλλοδαποί και τρεις αγνώστων στοιχείων ενώ ο αριθμός αυξάνεται, καθώς καθημερινά καταγράφονται περιστατικά πνιγμών.

Μεταξύ αυτών είναι κι ένα 13χρονο αγόρι που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε παραλία της Νάξου. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής όταν το άτυχο παιδί βρισκόταν για μπάνιο με την οικογένεια του στην περιοχή Καλαντός.

Τραγικό τέλος στη θάλασσα βρήκε ένας 38χρονος ημεδαπός, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή Αυλάκι Παλιουρίου Χαλκιδικής. Διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ένας 64χρονος ημεδαπός από το θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αμμολόφων, στη Νέα Πέραμο Καβάλας.

Επίσης, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ένας 76χρονος ημεδαπός από τη θαλάσσια περιοχή Κάμπινγκ Ιερισσού.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn