Χάος φέρνει το ματωμένο φεγγάρι λένε οι αστρολόγοι

0
112
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τι σηματοδοτεί η μεγαλύτερη σε διάρκεια σεληνιακή έκλειψη του αιώνα που θα γίνει στις 27 Ιουλίου

Την πιο μαγική νύχτα του χρόνου θα ζήσουμε στις 27 Ιουλίου με το «Ματωμένο Φεγγάρι», τη μεγαλύτερη σε διάρκεια σεληνιακή έκλειψη του αιώνα. Το φαινόμενο, που θα είναι ορατό και στη χώρα μας, θα είναι άκρως εντυπωσιακό, ωστόσο θα μοιάζει με πυρακτωμένο σίδερο εξαιτίας των αστρολογικών γεγονότων που θα προκύψουν.

Η διάρκεια της σεληνιακής έκλειψης θα αγγίξει τα 107 λεπτά, με την αμέσως μικρότερη σε διάρκεια να έχει καταγραφεί τον Ιούλιο του 2000.

«Ο λόγος που η συγκεκριμένη έκλειψη θα διαρκέσει τόση ώρα είναι γιατί, πρώτον, η Σελήνη θα περάσει μέσα από το κέντρο της σκιάς της Γης -γνωστή ως ούμπρα- και, δεύτερον, γιατί η θέση των πλανητών, και πιο συγκεκριμένα της Γης, θα βρίσκεται στο πιο απομακρυσμένο σημείο της από τον Ηλιο. Αυτό θα δημιουργήσει ένα κόκκινο χρώμα στο φεγγάρι, το οποίο υπό αυτή τη μορφή λέγεται “red moon”. H διαδικασία θα διαρκέσει σχεδόν τέσσερις ώρες, με την έκλειψη να μετρά 107 λεπτά» εξηγεί στην «Espresso» η πολιτική αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της American Federation of Astrologers, η έκλειψη γίνεται στις τέσσερις μοίρες του Υδροχόου, σε σύνοδο με τον κόκκινο πλανήτη Αρη.

«Συνολικά το φαινόμενο θα είναι τόσο δυνατό, ώστε η επιρροή του θα κρατήσει τουλάχιστον έναν χρόνο. Η σύνθεση αυτή σήμανε το 2000 το βούλιαγμα του χρηματιστηρίου της Σοφοκλέους, αποκάλυψε την πολιτική απάτη και έφερε τις πρόωρες εκλογές».

Σκάνδαλα και ξαφνικές εκλογές στην Ελλάδα

«Με “Ματωμένο Φεγγάρι” και σεληνιακή έκλειψη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα βάλει τον θεμέλιο λίθο για το τέλος του πολιτικού μέλλοντός του μέσα από αποκαλύψεις σκανδάλων. Θα δημιουργηθεί πολιτικό χάος που θα έχει ως αποτέλεσμα τη διάλυση συμμαχιών και κομμάτων, καθώς και ξαφνικές εκλογές με πρώτο κόμμα τη Νέα Δημοκρατία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αναταραχές και κόντρα μεταξύ Εκκλησίας και κράτους.

Θα ασκηθούν διώξεις από τις αποκαλύψεις σκανδάλων, με πολιτικά πρόσωπα να κινδυνεύουν να βρεθούν στη φυλακή. Η έκλειψη αυτή επηρεάζει υπέδαφος, θάλασσα και ουρανό, μέσα από ακραία καιρικά φαινόμενα και σεισμούς. Θα ζήσουμε απόπειρες δολοφονιών και αποκαλύψεις παρανομιών στις μυστικές υπηρεσίες.

Επιπλέον υπάρχει σενάριο για αλλαγή συνόρων, ενώ ο κίνδυνος δεν έχει φύγει μακριά από τη Θράκη και την Αλβανία. Αστρολογικά η χώρα βάλλεται και από τη μερική έκλειψη του Ηλίου στις 11 Αυγούστου στον Λέοντα, που θα οδηγήσει στην ολοκλήρωση των γεγονότων στη Χρονιά του Χοίρου, το 2019. Με την έκλειψη αυτή, θα παρθούν κάποιες αποφάσεις και μάλιστα γρήγορα».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn